Demetrius#8 Creative Commons License 2014.10.20 0 0 341412

Nem az eufória mondatja ezt velem.

Szerintem Kromah nem lesz rossz hármasban. Nyilván gyakorolnia kell a kinti dobást, mert csak akkor lesz esélye lábon megverni a nálánál amúgy lassabb védőit, de szerintem jönni fog az. Gondolj Clarkra. :)

Több dimenziós lenne a többi csapat mezőnysora? Ezzel nem értek egyet. Simon gyors, jól ziccerezik, jól kettő-kettőzik, van egy gyilkos középtávolija. Az ő cseréje az a Tóth Peti, aki a két méterével irányítót játszik. Ez már egy nagy előny, csak jól kell használni. Kettesen ott van Wood, aki gyakorlatilag mindenhonnan veszélyes, a cseréje az extra védő és egyre jobb kezű Supola. Hármason pedig valószínűleg Kromah fog játszani, akiről már fent írtam. Az ő cseréje meg az a Kovács lesz, aki elég jól dob, és magyar szinten kiváló alkat a posztjára. Ha mindenki beleteszi amit tud és okosan használjuk, ez egy igenis sokoldalú sor, kintről-bentről veszélyes, és ha akarom, csupa két méter körüli játékost tud beküldeni az edző 1-3-ra. És mindenki piszok gyors, Simont kivéve jó védők is (Wood bebizonyította anno, hogy ő inkább nem szeret védekezni, de nagyon tud, ha kell)!

 

Szóval ettől a részétől nem tartok, mondom, okosan kell meccselni és a játékosoknak profin kell hozzáállniuk. Belső posztra persze továbbra is kell az erősítés/javulás.

Előzmény: Törölt nick (341410)