megjoz Creative Commons License 2014.10.20 0 0 105521

Tisztelt Fórumozók!  

Egy interneten fellelhető, pálinkafőzéssel foglalkozó cikksorozatot szeretnék megosztani a téma iránt érdeklődőkkel. 

dr. Panyik Gábornénak, a Budapesti Corvinus Egyetem, Sör- és Szeszipari Tanszék adjunktusának tudományos igényű, összefoglaló munkája, a házi főzéshez is nyújt hasznosítható ismereteket.

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00010

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00011

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00012

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00013

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00014

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00015

http://www.borigo.hu/index.php?cmd=spirituscikk&id=00016