lovevintage Creative Commons License 2014.10.20 0 0 48753

Szerintem barátkozz meg a külföldi rendelés lehetőségével, mert sokkal több fajtára nyílik lehetőség. Itt a többieknek több évre visszamenőleg van tapasztalata az említett külföldi oldalakkal kapcsolatban. Én idén csatlakoztam a csapathoz, szóval nagyon izgatottan várom a külföldi szállítmányukat.

Az említett Albertine rózsával nekem nincs tapasztalatom, de ha jól látom rambler.. annak meg sok hely kell,vagy valami támaszték nem tudom, de az 5-6 méteresre is megnőhet! Ezt érdemes tervezésnél figyelembe venni. No meg azt is, hogy ismétel e vagy csak egyszer virágzó.

A te általad választott rózsa egyszer virágzó.. ezt is vedd figyelembe, mert ha központi helyre teszed-  a fővirágzása ugyan gyönyörű, de utána a zöld levelekben lehet csak gyönyörködni.

Egyébként jó támpont lehet a rózsák megismerésénél a helpmefind oldal, itt a link:

http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.113

itt az említett rózsáról vannak, infók, ha rákattintasz a fotókra, akkor felhasználók által készített képeket nézheted meg. Itt megnézheted a rózsa "valós" retus és egyéb szűrők nélküli képét. Hétköznapi és egész profi kertészek töltik fel ide saját képeiket.

Egyébként ha valami gyönyörűségesre vágysz én a Pierre de Ronsard rózsát (Éden)ajánlom. Itt többeknek van, és mindig  irigykedve figyeltem képeiket. Idén ha minden jól megy,  nekem is lesz már :-)) (szöregről is beszerezhető!!)

Bármi kérdésed van írj nyugodtan, valaki biztos válaszol. Jó nézelődést, tervezgetést:-))

Előzmény: Rosa Linda (48748)