stevie-13 Creative Commons License 2014.10.18 0 0 43520

 

Az első ígéretesnek tűnhet, de nekem roppant gyanús. LF-es rendszám, 2007.10 havi kocsinál? L rendszámokat 2008 elejétől adtak ki. Enyém 2007. 9 havi, és KY az eleje.

 

 

Írja is, hogy "egy éves kora óta egy tulajdonosnál." A dokumentáció a képeken olasz. Tehát Olaszországból hozták be egy évesen. Lefordítom magyarra: törött volt :-)

 

Nyilván nem biztos, meg látni kéne, meg fel kéne mérni, mekkora lehetett a kár, stb stb, de nepperkedni ennyire fiatal autókat csak törötten szokás.

 

 

A második szerintem felejtős, de majd az okosabbak megmondják. Szerintem nem magyar, még ez a futásteljesítmény sem igaz, és még a jelölt adatokkal is drága.

 

 

A tűzoltókészülék a j.e. ülés előtt belga autót jelent. A szervizkönyv kívülről van fotózva - belülről fotózva nem állna meg a "(végig) vezetett szervizkönyv" kitétel. Szerintem :-)

 

Az "1 év garancia' a Mapfre vagy Pannon használt autó garanciát jelenti, ami jobb a semminél, de tudni kell róla, hogy eleve nem mindenre vonatkozik, csak számlás karbantartás esetén érvényes, és jelentős önrésze van.

 

 

A harmadik a nekemnemkéne típus, de nagyon nem tudnám megmagyarázni miért :)  De ezt talán érdemesebb körüljárni, mint az előző kettőt.

 

 

A K-s rendszám miatt elhiszem, hogy magyar, és talán a "végig vezetett szervizkönyv" dolgot sem hangsúlyoznák ennyire, ha kamu lenne. Tulajdonképpen az egyetlen bajom, hogy a Scénic-ek között ez nagyon fapados. (Lásd a bőr nélküli kormánykereket, 15-ös acélfelnit...) De tényleg ez tűnik a legreményteljesebbnek.

 

 

 

Előzmény: laca- (43518)