stevie-13 Creative Commons License 2014.10.17 0 0 43503

linkelj légyszíves

 

 

Mennyit fizetsz? :-)

 

Egy időben próbálkoztunk egy olyan vállalkozással, hogy segítünk laikusoknak autót venni. Nagymamák, welcome! Bölcsész apukák, ide! Első autót kereső fiatalok, helló!

 

A kiválasztott autó árának X százalékáért (vételár- és szolgáltatásfüggő, de mondjuk 30-200 ezer forint között) megoldjuk az ügyfél autózási problémáját. Segítünk a pénzének és elvárásainak legmegfelelőbb típus kiválasztásában, aztán ennek tudatában segítünk felhajtani, kiválasztani és ellenőrizni a legoptimálisabb autót, finanszírozást, biztosítást, majd a végén elintézzük az összes vásárlás utáni aprómunkát (átírás, biztosítási szerződések, kisebb azonnali javítások, kiegészítők beszerelése, lopsávédelem, tolatóradar, kinek mi hiányzik). Az ügyfélnek semmi más dolga nincs, mint a folyamat legvégén egy fél nap alatt kiválasztani a felhajtott és ellenőrzött 2-3 autóból, ami neki a legjobban tetszik. Minden autó mellé kap részletes költségtervet 3 évre előre, és garanciát bizonyos dolgokra (biztosítási előzmények, szervizmúlt).

 

Tök jó, nem? :-)

 

No, a millió selejtes használt autó hazájában ez a vállalkozás teljesen hamvába holt, egy év alatt gyakorlatilag egyetlen komoly megbízásunk sem volt. (Szerencsére ez csak mint kiegészítő mellékvállalkozás merült fel.)

 

Marad az, hogy a családom, a barátaim és én tök jó autókon járunk, oszt' jónapot :-)

 

 

Előzmény: bnorci71 (43498)