Astrojan Creative Commons License 2014.10.17 0 0 6984

Na figyelj lata. Ha üres a kapu, akkor miért nem jó neked pl a nyomó gravitáció, amikor az nem vezet akkora hülyeségre mint a relelm nemlétező térgörbítése, amely szingularitáshoz vezet?

 

Valószínűleg nem is érted miért és úgylehet nem is olvastad 6969-et.

 

A nyomó gravitáció határt szab a fekete lyuk központi nyomásának (ami nem lehet nagyobb mint 1044 Newton, ami a gravitonok nyomóereje), a gravitációs erő meg amúgy sem nőhet a végtelenbe mert a szingularitás helyén éppen nulla a gravitációs erő. Nem pedig végtelen, ahogy a relemből következne, amely éppen végtelen nagyságrenddel különbözik a tapasztalattól.

 

Magad is állítod 6939-ben: A mezőket is anyagnak (folytonos eloszlású anyagnak) tekinti a tudomány, minden szempontból. Hát ez a mező a DVAG, gravitonsugárzás.

 

Hogy nem sikerült még kimutatni a gravitációért felelős gravitonokat vagy a DVAG gravitonsugárzást (= gravitonpárok) az nem határoz, mert a téridőt sem sikerült eddig kimutatni kisérletileg.

 

A kettő között a különbség, hogy a téridő kisérleti kimutatása nyilvánvalóan nem is várható soha.

A garvitont meg már kimutatták (= spinon).

 

De ti csak hajtogatjátok, hogy száz éve megmondta valaki, aki semmit nem értett a világból, hogy márpedig az nem lehet, kigyulladna a Föld..

Előzmény: Szelki Lata (6982)