TR FX Creative Commons License 2014.10.16 0 0 26765

Helló Attika30,

 

A legtöbb ilyen típusú iroda a nagy nétmet/osztrák tour operátorok (Dertour, Meier's Weltreisen) ajánlatait értékesítik tovább, így ha még csak különösebb cél nélkül nézelődsz érdemes lehet ezek honlapján csekkolni a szállás árakat és hozzá nézni egy kb repjegy költséget. Ezek után azokat amik biztosan túlmutatnak az anyagi lehetőségeiden legalább ki tudod zárni.

Ha inkább magyarul tájékozódnál akkor a legtöbb Araamus ajánlat pl a Winair honlapján is megtalálható, ahol minimum árakat is adnak hozzá. Első orientációs lépésnek az is jó. (Saját tapasztalatom szerint a szállás+transzfer ára az fix, inkább az a kérdés, hogy repjegyet milyen áron tudnak neked szerezni.)

 

Ajánlatot egyébbként  akkor érdemes kérni, amikor az ember már el van szánva a foglalásra is. Na nem azért, mert az utazási irodában majd csúnyákat gondolnak róla, hanem, mert a repjegy árváltozás, árfolyam ingadozás és a szállás telítődése miatt néhány napnál tovább amúgy sem tudják tartani.

 

Szerintem az irodák hozzá vannak szokva ahhoz, hogy nem minden ajánlatból lesz foglalás. Nincs miért rosszul érezned magad, ha több ajánlatot is bekérsz!

Előzmény: Attika30 (26763)