cassano71 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 167834

Kint voltam, inkább 100 néző volt az, bááár... Érdekes volt mert ugye zuhogott az eső meccs előtt, akkor úgy tűnt leszünk vagy 20-an, aztán megállt az eső kezdés környékén és látható volt hogy sokan 10-20 perc késéssel érkeznek, szerintem látták elállt az eső és akkor elindultak a meccsre:-)

Így lettünk a végére vagy 100-an, de max. 150-en. A második félidőben viszont iszonyúan rákezdett valamikor az 55-60. perc táján ha jól emlékszem, akkor szó szerint ömlött az eső és ez így maradt a meccs végéig. Akkorra sokan egyszerűen elmenekültek haza vagy nem tudom hova, körülnéztem és a lelátón maradtunk vagy 10-en a végére:-)) Jó, volt aki bekérezkedett a fedett VIP részre ha jól láttam, de akkor is poénos volt.

A meccs meg első félidőben egész jó volt ligakupa szinten, óriási Loki fölény, utolsó passzok hiányoztak sokszor, megállapíthattuk, hogy Volas a régi azaz most sem elég neki 2-3 100% helyzet sem a gólhoz. A legnagyobb pozitívum René visszatérése akin én nem nagyon láttam hogy hosszú ideig sérült volt, jól és nagy kedvvel játszott. A félidőben aztán lejött ő, Tisza, Jova, Brokovics, kb. azok akik addig vitték a csapatot és onnantól kiegyenlítettebb lett, bár azért a második félidő elején Szakály kétszer is nagyon jó lövést eresztett el. Utána már egyre csapkodóbb, esetlegesebb, csúnyább lett a játék, Sidi megsérült nekünk meg nem volt több cserénk, úgyhogy az utolsó 20 percet emberhátrányba játszottuk. A végén kicsit be is szorultunk, de maradt a 2-0.

Előzmény: sx7 (167831)