Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 26958

De biztos érdekel mindenkit a forgalom irányítás... de ha ennyire analfabéták vannak szerinted akkor nem értem mióta?!

 

Amikor alig voltak buszok - pár évvel ezelőtt ugye - akkor tudomásom szerint profi módon próbálták megoldani a lehetetlent. Azóta eltelt egy kis év, ezek a profi forgalomirányítók hova tűntek? Kirúgták őket vagy ott hagyták a céget maguktól? Avagy akkor sem voltak profik csak úgy lettek beállítva?

 

Véleményem szerint a kellőnél jobbal leszólod a forgalomirányítókat. De azt sem kell elfeledni, ha ők ennyire gyengék, akkor nem ártana a vezetők felé is kacsingatni, mert lehet ott tartják gyengén a gyeplőt. Valamint, hol vannak az ellenőrzések, szankciók ezek miatt? Ennyire hiányzik az összetartás, ennyire nincs munkamorál? Ha ez így van akkor arra nem ártana az egyesületnek rágyúrnia, persze ehhez teljesen más hangnemet kellene megütnöd neked is és az egyesületed másik tagjainak is. Mert ahogy egyesetek beszélnek a munkavállalók egyes rétegeiről teljesen lesújtó, hogy ilyen hangnemet engedtek meg magatoknak, ahelyett, hogy tennétek ellene.

 

u.i.: Biztos vannak olyanok is akik direkt keltik a feszültséget, ilyenek mindenhol vannak, de ti nem őket szóljátok csak le hanem az összes többi munkavállalót is a kijelentéseitekkel.

 

 

"Menetrendet tervezni bárki tud, szerkeszteni annál kevesebben."

Előzmény: Törölt nick (26957)