Feeriba51 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 105260

De bezzeg a kedves feleségedért nem aggályoskodsz!:-)))

Ő ugyanis többször is ilyen vészhelyzetekkel áll szemben, amikor kuktában készíti az ételt.

Pláne akkor, amikor egy pörköltet készít és csak egy-két deci vizet tölt a kuktába.

Még egy rohadt nyomásmérője sincs, pedig , hogy örülne neki. Sőt hőmérsékletet sem lát!!!

Nincs a kukta tetején egy üst, amibe a hidegebb cefre valamennyire lehűtené ezeket a veszélyes gőzöket

Kész öngyilkosság az egész!!!!:-))))

 

Elmélet nélkül ennyi.

Visszacsapó szelep meg minden vizes rendszeren van, vagy ha nincs nagyon kell!!!

 

Ha megengedsz egy pici elméletet, akkor el kell mondani, hogy folyadék és gőz jelenlétében a hőmérséklet csak addig megy fel, ameddig a jelenlevő folyadék forráspontja megengedi az adott nyomáson. Tehát marad a régi helyzet.

Csináld meg és kapsz egy piros pontot. A sok fekete mellé nem is ártana neked:-)))

Jó nedűt!!!!

Előzmény: snapszmester (105251)