wégé Creative Commons License 2014.10.14 0 0 628968

Kedves Nemtudomaneved, most ezzel tulajdonképpen mit akartál mondani nekem? Hogy régen is, és most is volt egy ideális időpont a gyorskör megfutására, és ezt akkor is és most is tudták a csapatok? Tudod miért jöttek ki hamarabb a kisebbek? Nem azért, mert hülyébbek voltak, de ezt gondolom szintén nem kell elmesélnem neked. 

 

Azt viszont, hogy ezt hogy csomagolod egy egész időmérőbe, unalmasan, vagy kevésbé, az nem mindegy. Hogy egy sportág alkalmazkodik a televíziós keretekhez nem F1-es találmány, a vizilabdától a teniszig, a snookertől a dartsig mindenki megteszi. Min csodálkozol?

 

Amit te számonkérsz, az a sportág fejlődése, hogy mindenki tökéletesen optimalizálja a lehetőségeit, szemben a jóval korábbi évtizedek mai szemmel esetlegesnek tűnő bájával(?), amitől mindenki folyamatosan körözgetne edzésen, mint valami "no tire wear" szimulátorban? Szerintem még egy kőkorszaki Frédi-Béni páros is rájönne második alkalommal, hogy ész nélkül nem lehet menni. Inenntől meg neked már problémád lenne, mert "mesterséges", meg "túloptimalizált". És az autósport természetesen elsősorban mindig is az autógyárakról szólt, ugyanis gyakorlatilag ők találták ki és finanszírozták is már a kezdetektől fogva, mert ezzel népszerűsítették a portékájukat.

 

Egy megkeseredett öregember benyomását kelted, és tulajdonképpen az is vagy.

Előzmény: sunnysun333 (628960)