szkati Creative Commons License 2014.10.13 0 0 4525

Persze. Bocsánatot kérek Jahnótól, hogy a beírásomra azt reagálta, hogy nem értem el az ingerküszöbét és számára érdektelen. Ez annyira sértő- már annak aki megérti-, hogy a "belepofázás", mint szó meg sem közelíti. Pedig látod Jahno 2 mondatos megjegyzésében egy csúnya szó sincsen:))

 

 Magammal is folytattam beszélgetést, hogy megérte-e ez a vita, és természetesen nem. Hagyni kell a dolgokat menni a maguk útján, nem kell semmire se reagálni és semmilyen vitát nem kell generálni, mert hogy minek. Ha te úgy ugrálsz be különféle utazásos topicokba, hogy csak kritizálod az ott lévők társalgási stílusát, de magához a topic címéhez, témájához semmi közöd nincsen, akkor ezt is hagyni kell. Lehet, hogy a privát életben tánc és illemtanár vagy,  vagy esetleg bíró, aztán itt sem bírod ki, hogy a helyes mederbe ne tereljél dolgokat:))

 

A végső konklúzió pedig az, hogy Szardínia csodás és aki teheti az nézze meg. Messze van, de nem reménytelenül. Nagy élmény komppal megközelíteni( és akkor az ember viheti az autóját), vagy repülővel, de Korzikával összekötve  hajóval is jó.

Előzmény: geodo1 (4516)