K3RD3S Creative Commons License 2014.10.13 0 0 10173

Azóta kicsit több mint egy hét telt el. Az első egy-két napban nem beszélgettünk komolyabban az érzéseinkről, inkább csak összekacsintások, mások előtti beszélgetéseinkbe beleszőtt (csak nekünk érthető) utalások voltak. Aztán amikor mélyebben kezdtük kiértékelni a dolgokat, éreztem rajta, hogy valami zavarja. Pár kérdés után végül kibökte, hogy mi a baj. Több olyan történetet is olvastunk, ahol a párok egy ilyen este után hetekig ki sem szálltak az ágyból. Várta, hogy majd rá is ilyen hatással lesz a dolog, de szomorúan konstatálta, hogy a szexuális étvágya az izgalmak hatására sem nőtt meg ennyire. Megnyugtattam, hogy ettől nem dől össze a világ és a korábbi átlag kétnaponta szexelésünk sem kibírhatatlanul ritka. Ez szerencsére hatott. Ezután már csak pozitív érzések maradtak benne.

 

Van néhány olyan változás, amit abszolút pozitívnak érzek. Általánosságban magabiztosabbnak látom, a szexel kapcsolatban szókimondóbb. Újra izgatják a szexi fehérneműk, tegnap éppen egy online katalógusból válogattunk hosszasan és két izgi szettet meg is rendeltünk. Szóba került más srácok kipróbálása is, ami nem lenne ellenére. (Nem kérünk jelentkezéseket, ez nem az a topic, köszönjük!)

 

Igazából már akkor sok pozitívum előjött, amikor elhatároztuk, hogy majd más is beszáll. Több olyan szexfilmes fogást, amiről megjegyeztem, hogy változatosságnak nem is lehet rossz, bevett a repertoárba. Látszott az igyekezet rajta, hogy minél tökéletesebb szerető akar lenni, hogy az (akkor még nem is ismert) harmadikat elkápráztathassa. Persze korábban is megtette amiket kértem, de érződött a képzeletbeli harmadiknak szóló extra is.

 

Az én érzéseim ennyi idő után is abszolút pozitívak, büszke vagyok rá, hogy ilyen bevállalós, vagány feleségem van. Izgalmasabbnak és szexisebbnek látom, mint valaha. Azon nagyon ritka időszakaim egyikét élem, amikor egyáltalán nem érdekelnek más nők :)

 

 

Előzmény: filodom (10166)