szkati Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4514

Persze. Mindenben partner vagyok, csak hát más dolog egy topicba beosonva különféle dolgokba beavatkozni tét nélkül,, kritizálni a beszélgetés stílusát( amit számtalanszor már megtettél) és persze más dolog érdemben hozzászólni, vagy ne adj Isten érdemben kérdezni céllal.

Se Szardinia, se Dél Olaszország témában téged hiába is kérdeznélek, hiszen nem tudnál tanácsot adn, se kérdezni.. Érdekes módon mégis ott vagy, de nem azért, hogy érdeklődj, se nem azért hogy információt adj, szóval miért is? Kötözködni nem nagy dolog, de minek. Mert nekem úgy tűnik, hogy némi csevejre vagy itt, aminek köze sincs a témához. Élvezd a leírd dolgokat, én is azt teszem sok helyen. Persze autóbérlés Olaszország bármilyen részén ugyanaz( még egyszer köszönöm az infókat), de azért álljon már meg a menet, nehogy már  a fagyi nyaljon vissza:))

 Szóval némi önmérséklet, vagy  ámulás-bámulás után azért az a legjobb, amikor a cipész a kaptafánál marad. Ott adj tanácsot- ilyet is, olyat is- ahol otthon vagy. SZóval ez nem Dél Olaszország, se nem Szaridinia.

Előzmény: geodo1 (4513)