B.Gaben Creative Commons License 2014.10.12 0 0 535

Üdv.
A Google Chrome oldalfrissítésével kapcsolatban lenne kérdésem.
A böngészőmben viszonylag sok (tizen pát) fül van megnyitva. Ezek közül nem használom mindet állandóan. Így a gép kímélése érdekében úgy szoktam indítani a böngészőt, hogy előtte letiltom az internetkapcsolatot. Így a böngésző megnyit minden fület, de nem tudja őket betölteni (kevesebbet foglalnak a memóriában). Ezután a gép kap netet és a kellő oldalakat frissítem.
Legalábbis ez volt régebben.
Valamiért a chrome most azt csinálja, hogy amint rákattintok egy be nem töltött fülre akkor azt automatikusan betölti. Ez már csak azért is zavaró mert pl ha az utolsó előtti fül egy youtube videó (pl 2 órás zene) akkor az utolsó lap bezárása után az azt megelőző fülre (a youtube-osra) ugrik a böngésző és már tölti is. És ha épp olyan helyen vagyok, ahol csendben kell lenni akkor nem túl jó mikor hirtelen felordít a zene ha épp elfelejtettem levenni a gép hangját.
Ilyet régebben nem csinált a böngésző. minden fület csak akkor töltött ujra ha én frissítettem rajta.
Pár napja frissítettem a chrome-ot 38.0.2125.101m verzióra, mert a gmail-nél kiírta, hogy az aktuális (azt hiszem 35-ös) verzióval az oldal már nem támogatott. Megpróbáltam már a beállítások visszaállítása lehetőséget be nem segített.

A beállításokban szétnéztem, de nem találtam olyat ahol ki tudnám kapcsolni.
Valakinek van esetleg ötlete vagy megoldása?

A választ előre is köszönöm.