Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 1000

Egyébként én is megkóstoltam ismét az AAA-t.

Kinéztem magamnak egy autót, ami 800 ezerrel volt drágább mint az enyém. Ráfizetéses cserével próbákoztam volna de ha nem gerinctelenek, elhozom kp-re úgy is, hogy az enyémet nem hagyom cerébe.

Én ismerem az én gépemet, műszakilag kifogástalan, gyári elemek és  fényezés, gyönyörű az autó. Mivel a műszaki állapotba nem tudtak belekötni, rétegmérő nélkül azt bizonygatta a felvásárló, hogy minden eleme utólag van fényezve. Egyedi metál fényem van, a legkisebb eltérés is látszik, az pedig nincs. Na mindegy..............

Próbálom az Ő autójukat:

Hátsó fék nem fog, egyik zár nem jó, első kerék lóg, valszeg kerékcsapágy probléma, GPS nem működik, multimédiát nem lehet bekapcsolni.

Aszongya  jóember:

Mivel ők nagyon pici árréssel dolgoznak, az én autóm meg össze-visza volt törve meg fényezve, ezért csak X ft-ért, (valóságban a piaci ár feléért) tudják csak beszámolni az autómat.

Mondom neki, ne sértegessen már, ez nem fog menni és kérdem: Mennyit lehet alkudni az övékből, mert a felsorolt hibák nyilvánvalóak, ezt ők is tudják.

Válasz:

Annak az autónak semmi baja meg különben is a most hozták egy napja meg az ár is úgy van kitalálva, (valóságban a piaci ár felső harmada volt)  és blablabla.......

Elmagyaráztam neki, hogy melyik oldalon laknak a hülyék, és otthagytam őket. Valszeg ez volt az utolsó látogatásom náluk.

Egyébként velünk is bepróbákoztak ezzel az irodai pszichikai megtöréssel. Ketten győzködtek és áromszor is magunkra hagytak, mert értekezniük kell Prágával, miközben az asztalon hagytak két papírt, ami átvizsgálásról meg hasonlókról szólt és a fizetendő számla valami 40 ezer ft lett volna. Tisztára olyan értelme volt, mintha az jönne ki belőle, ha nem kötünk üzletet, fizetni akell az autónk átvizsgálásáért. A nejem még be is parázot kicsit, mikor felvilágosítottam, hogy nem írtunk alá semmilyen átvizsgálási kérelmet, ezért nincs mit fizetni, ez is hozzá tartozik az átbaszáshoz.

ja.....

és ezek után még napokig hivogattak, hogy kell az autóm menjek be hozzájuk, meg legjobb ár és egyebek. :)