cnumb Creative Commons License 2014.10.10 0 0 7523

Robogopaul,

 

Ha veszed a fáradságot, és visszaolvasol ezen az oldalon, látni fogod, hogy 2006 és 2010 között NEM VOLT VÁCDUKÁN OLYAN ÜGY, AMI NE A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT ZAJLOTT VOLNA.

 

Minden egyes testületi döntésről, amire a jog lehetőséget adott, NYILVÁNOSAN TÁJÉKOZTATTUK AZ EMBEREKET! És élénk vita folyt a falu összes problémájához.

 

Hozzászólásod nagyon pontosan megmutatta, mit lopott el Vágó és a brancs tőletek. A SAJÁT FALUTOK ÉLETÉBE VALÓ BELESZÓLÁS LEGELEMIBB LEHETŐSÉGÉT LOPTÁK EL.

 

És abban biztos lehetsz, hogy ha fejlesztések voltak Vácdukán, azoknak a legnagyobb haszonélvezője MESSZE NEM A FALU VOLT!

 

Abszurd és felháborító az, hogy Vágónak és Vígnek van pofája eredményekről beszélni!

 

Kérlek, most aszerint dönts, hogy melyik polgármester jelöltnek van NAGYOBB ESÉLYE!

 

Négy évvel ezelőtt nem tudtuk felmérni az esélyeket helyesen, ezért tudott csak az ősmutyi hatalomban maradni. Hiába kapott a változást akarók tábora KÉTSZER ANNYI SZAVAZATOT, mint Vágóék, mégis ők maradtak hatalmon, mert túlságosan sok felé oszlottak meg a szavazatok.

 

Vancsura Zoli akkor az én csapatomban szerepelt. Becsületes, intelligens és egyenes ember, aki egészen biztosan ezer százalékkal jobb polgármester lenne Vágónál. De sajnos nincs csapata és senki nem tudja megjósolni, hogy tudna-e együtt dolgozni egy őt nem teljesen támogató testülettel. Legnagyobb hibája, hogy nagyon rossz a konfliktus tűrése és ez egy olyan környezetben, amiben Dukának boldogulni kell, lehet, hogy komoly probléma-

 

EGYSZERÚEN NINCS MOST MÁS LEHETŐSÉGETEK, mint Makkos Lacira és a csapatára szavazni. Mondom ezt úgy, hogy 2010-ben ellenfelek voltunk (igaz, akkor volt két teljes csapat is egymással szemben). Azt kell megértenetek, hogy ha a jövőben meg akarjátok szabadítani a falut az ősmutyitól és számonkérhető, EMBER alapú önkormányzatot akartok, NEM TEHETTEK MOST MÁST, mint hogy BIZTOSRA mentek.

 

Ne legyenek illúzióitok. Az ősmutyit GENERÁCIÓK ÓTA felhalmozott közös BŰNÖK sűrű szövedéke és a bevándorló "gyüttmentek" elleni fékezhetetlen gyűlölet kovácsolta össze. És hiába utálják egymást is, nagyon fegyelmezetten és kő keményen fognak voksolni.

 

OTT LESZ A 240 SZAVAZAT VÁGÓNÁL és LEGALÁBB 200 az összes haverjánál!

 

Kérlek, azt vedd fontolóra, hogy hozzá akarsz e járulni a bizonyossághoz, vagy másokra bízod a döntést.

 

Előző esetben tényleg Makkos Lacit és csapatát támogasd.

 

Köszönöm, hogy időt szenteltél nekem.

 

István

 

 

 

Előzmény: robogopaul (7521)