csiba00 Creative Commons License 2014.10.10 0 0 77747

Alapvetően igen. Lehet átmegyek egy mágikus zónán? :) No jó, viccet félretéve. Az útvonalam legtöbbször Bp - Újpest vasúti összekötő híd - Pomáz - Dobogókő. Majd attól függően, hogyan érzem magam, úgy jövök vissza.

Legelső utam alatt megszólalt már a kerékpár. Ekkor felmentem az említett útvonalon Dobogókőig, majd onnan le Esztergomra. A lejtőn hallottam először. Hozzáteszem, hogy ez volt életem első országútis túrája és igen csak meg kellett tanulnom azt, hogy ez messze nem olyan, mint egy ballonos kerék. Még a kis úthibák is keményen visszaütnek. Volt is olyan érzésem, hogy azt hittem eltörtem, vagy repesztettem az első villát, amikor figyelmetlenség miatt későn vettem észre egy úthibát. Azóta már többször szét lett szedve a kerékpár, a villa is teljesen ki lett emelve, szervizben is volt, de szerencsére sehol semmilyen sérülést, repedést, karcolást, pattanást.... nem lehet látni.

 

De ha más útvonalon mentem, akkor is megszólalt. Viszont totál rendszertelenül, sokszor 20-30 km után, de van, hogy az elején.

Előzmény: n scatto 3 (77746)