cnumb Creative Commons License 2014.10.09 0 0 7505

A félreértések elkerülése végett:

 

NÉGY ÉVEN ÁT ANNYIT DOLGOZTAM VÁCDUKÁÉRT, mint még senki.

 

JELENLEG IS az általam készített alapdokumentumok vannak érvényben, gazdasági programtól településrendezési tervig.

 

SOHA SENKI nem tett nálam többet azért, hogy kiderüljenek a klán disznóságai, hogy az önkormányzati munka NYILVÁNOS lehessen, hogy település sorsáról ne az emberek háta mögött döntsenek! Hogy Vácdukából civilizált település válhasson!

 

Már elnézést, de minden erkölcsi alapom meg van ahhoz hogy megszólaljak. Munkával és áldozatokkal alapoztam meg.

 

Tessék csak visszaolvasni ezen a fórumon a képviselőségem alatt írt hozzászólásokat!

 

ÉN voltam az egyik, aki 2006 és 2010 között a fél falut megvédte az árvízzel szemben, aki életben tartotta a falut akkor, amikor ÉVENTE 40 millióba került csak az iskola! És közben felépítettünk egy kiterjedt szociális rendszert. SZAKMAI alapokra helyeztük a hivatal működését. Én harcoltam a falu érdekeiért mindenkivel szemben és én voltam az, aki a kis emberek helyett beállt a konfliktusokba Vágóékkal szemben.

 

Senki rajtam kívül nem állt ki az iskola önállóságáért, senki rajtam kívül nem vette fel a kesztyűt a csatorna-rablás ellen és senki rajtam kívül még csak a száját se merte kinyitni a marcinkák mocsok és gyűlöletáradata ellen.

 

A klán azonban 2010 után MINDENT ELPUSZTÍTOTT, amit létrehoztunk. NINCS MÉG EGY TETVES KÖNYVELŐ SEM A HIVATALBAN! A szociális rendszert szétverték! MIKOR VOLT VALAKI UTOLJÁRA NYILVÁNOS TESTÜLETI ŰLÉSEN??? Mikor és kinek a panaszát hallgatta meg utoljára BÁRMELYIK KÉPVISELŐ??

 

A beruházásoknak utánanézett már valaki? HONNAN SZÁRMAZIK A PÉNZ? Mert ha a KEHI kideríti, akkor marha nagy bukta lesz ám!

 

Bárki utánanézett már a LEADER ügyleteknek, és hogy miképpen vezénylik a falut Kisnémediből?

 

Szóval, hátrább az agarakkal!

 

Én felesküdtem arra, hogy Vácduka érdekeit fogom szolgálni. És a feladatomat majd akkor tekintem elvégzettnek, ha a Klán összes hatalma semmivé foszlik.

 

Semmiféle gyűlölet vagy harag nincs bennem. A hideg racionalitás vezérli a cselekedeteimet.

 

NEM FOG KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL MARADNI AZ ELMÚLT NÉGY ÉV!

 

Az én igazságom is ott van eltemetve a Hajicskában! És bármeddig tart, vissza fog kerülni a mocsok és a szenny azokhoz, akiktől származik!