palaga Creative Commons License 2014.10.09 0 0 7500

Kedves Ildikó!

 

Köszönöm, hogy ön is hozzászólt!

Annak örülök a legjobban, hogy bebizonyítottam, hogy működik a kommunikáció  ezen formája is.

És ez a Fórum nem egy szennylap, olyan lesz, amilyen tartalommal megtöltjük. Igenis szükséges a megnyilvánulás, hiszen sokkal egyszerűbb ez mintha egy lakossági fórumon megtöltenénk a kultúrházat, és az elszabadult indulatok miatt káosz alakulna ki.

Az itt megjelenő hozzászólások , bármikor visszaolvashatók, átgondolhatók, értelmezhetők. És önök is , akikhez esetleg kérdések szegeződnek, átgondolva , megfontoltan tudnak válaszolni. Kérem vegyék figyelembe, hogy ez a jelen, ez nem a jövő technikája! 

A mocskolódásoknak a véleményalkotásban nem sok szerepe van, inkább a tényekkel alátámasztott érvek , amiknek súlya van.

Bízom benne, hogy aki még most is indulatokkal tele írja le gondolatait, az is képes változni, és higgadt érvelésbe vált át, amiből mi is a tájékozottságát látjuk , és nem azt, hogy ki kinek az ellensége!

Remélem azután is , amikor ideje engedi megtisztel minket információival.

 

Szóljon tényleg ez a fórum arról, aminek Barna szánta: a jelenről, és a jövőről! A múlt, az már elmúlt.

Régmúltban is az volt a szabály, hogy a rovók, csak bizonyos idő elteltével rögzíthették a tényeket, amikor már azok az érzelmektől , indulatoktól mentessé váltak!(kivétel az uralkodók által megrendelésre íródott "dicső" krónikák)

 

Írásában említette, hogy szakértői testület alakult!

Megosztaná velünk, hogy ki miben szakértő?

 

Köszönettel:

Palaga Zoltán