Csepreginé Nagy Ildikó Creative Commons License 2014.10.09 0 0 7497

Tisztelt Palaga Zoltán!


Négy éven át, és előtte is lefogtam magam erőszakkal, és nem szálltam be a mocskolódás bugyraiba, csak zsibbadtan figyeltem milyen elképesztő az emberi gyarlóság és perverzitás!

Az itt élő emberek egy része álnevek mögé bújva, gátlástalan és aberrált módon sértegeti, gyalázza egymást és mindent, amit az agyukban sérelmesnek találnak, aztán másnap reggel lehet, hogy fülig érő szájjal kivánnak jó reggelt és szép napot annak, akit előtte aláztak!

 

Nem lesz ezután sem jellemző, hogy bármilyen formában megnyilvánuljak a híres, nevezetes Fórumon,- de miután a menő blogokra nincs VIP belépőm, itt kell tiszteletemet tennem, - abban a reményben, hogy közlendőim következménye max. néhány szitok és elgondolkodtatás lehet, már aki valóban venni akarja az adást.


Bemutatkoznék: Csepreginé Nagy Gizella Ildikó vagyok.


Kifejezetten az Ön szívélyes és intelligens invitálása vett rá, hogy írjak néhány gondolatot, mert nem érzek sem rosszindulatot, sem galád szándékot felkérésében, mely a képviselő jelöltek bemutatkozását illeti.

Egyébiránt az Ön testvére László szerintem jó ismerősünk, vadász ember, mint a párom.

Túl a személyes hangvételen, nagyon is komoly okát érzem annak, hogy szólni kell!Úgy látom, ha nem tesszük a lavórba a szűrőt, - hamarosan kiöntik a gyereket is a fürdővízzel.

Úgy gondolom, ki kell állnom az elmúlt 4 év csendes, szorgalmas munkájáért, minden önkéntes és szigorúan véghezvitt döntésünkért. A becsülettel teljesített vállalásokért, a sok éjszakába nyúló, fárasztó, gyötrelmes vitákból kikerekedő közösségi érdekeket szem előtt tartó, de mindig előremutató eszmecsérékért, amelyeket megvalósult fejlesztések fémjeleznek. 

 

Válaszoljon igaz szívvel bárki, aki 1994-től itt lakik: mi történt 2010-ig ezen a településen?

Hitvány emlékezetem szerint a követekező:

1.) Hatalmi torzsalkodás és marakodás a nem létező koncon

2.) Személyi ellentétek, melyeknek sok dolgozó áldozatul esett

3.) Koncepciók gyártása,-több milliós tervek készítése, melyekhez majd lesz pályázat (nem lett)4.) A település új lakóinak és ún."ősparaszt" lakóinak mesterségesen felturbózott, mára már szinte kibékíthetetlen ellentét generálása - a vérlázító "Gyüttment" - elmélettel!


Az eredmény 2010-re: 1 db 40 milliós hitellel terhelt Egészségház és pont!


Ekkor jött egy olyan csillagállás, amelyet nem biztos, hogy ismételni lehet, hogy választott a falu egy szakemberekből álló testületet, akik voltak olyan őrültek, hogy tényleg egy akarattal (kivéve egy, na vajon ki volt az a makkszem?) döntöttek, hogy mindent a faluért és nem önös érdekből.


Ez történt, megtörtént..és most mi történik?

 

Hoppá!  Milyen váratlan fordulat!A Mór megtette, a Mór mehet!

Pályázat? Micsoda? Csak rongyos kettőt tudtak nyerni!

Csak egy vacak új 140 milliós ovi? Csak holmi Kultúrfelújitás? Meg Községháza? Meg csak 9 utca?

Persze tudod, ez a kampányfogás!


Kedves Palaga Zoltán!

Kiállok a 4 éves munkánk mellett, Vig János képviselőtársam hiteles tájékoztatása mellett, a magam részéről pedig szívesen és tisztelettel szolgálom tovább településünket, ha igénylik az őszinte, jó szándékot.

 

Részletes elgondolásaimat szívesen megosztom Önnel, Önökkel.

Személyesen is 2014.10.11-én, 18 órakor Vácdukán, a művelődésre is alkalmas Kultúrházban.

 


Üdvözlettel:

 

Csepreginé Nagy Ildikó

képviselő