palaga Creative Commons License 2014.10.07 0 0 7485

Tisztelt Víg Úr!

 

Köszönöm, hogy újra elmondta véleményét Makkos Úrról ! Szívesebben vettem volna gondolatait, ötleteit Vácduka jövőjével kapcsolatban. Valójában csak ezt az egy interaktív felületet találtam, ahol véleményt cserélhetünk Vácdukával kapcsolatban,azért is vártam nagyjaink írásait ide!

Sem a Kisbíró, se Vácduka honlapja, sem a Facebook felület nem alkalmas erre. Vágó urat, hiába kértem személyesen is, mereven elzárkózott.Ha valaki ide ír, valóban célponttá válhat, de ez a felvállalt tisztség egyébként is hozza magával !

Egy közösséget irányítani , és a közösséggel kapcsolatot tartani nagyon nagy felelősség. Mint történelmünkből tudjuk , régen is az arisztokrácia irányított, s valóban látszólag ingyen , önzetlenül tették! Bár sokszor többszörösen megfizettük az árát!  Nem hinném, hogy ha valaki esetleg nem jómódú, akkor bűn lenne , ha munkájáért juttatást kérne, hiszen a Bibliában is az áll, hogy megérdemli a munkás a bérét! Nyilván fizetünk annyi adót a helyi kasszába, amiből lehetne finanszírozni egy teljes embert igénylő hivatást.  A többiben lehet a saját szemszögéből igaza van. Önnek mi a véleménye, hol vérzik a mostani vezetés? Ön min változtatna? Miben látja Vácduka erősségét? Ha szabad-kezet kapna, mivel tudná elsimítani az ellenséges érzelmeket a jelöltek között? Lát esélyt arra, ha Vágó Úr marad, akkor hajlandó a kommunkáció modernebb formáit is igénybe venni? A honlapra írt E-mail-re még egyszer sem kaptam választ! Amikor kerestem valamilyen szakembert helyben, akkor a Helyi vállalkozások alatt, csak a honlap készítő céget, a Váchartyáni gazdaboltot, és egy Köműves vállalkozást találtam.

Lakossági megkeresést csak választások előtt tapasztaltam! Igazából most, hogy írom mondanivalómat , rájöttem, hogy ön az első képviselő, akivel tudok nyilvánosan kommunikálni. Fentebb említett negatívumok megoldásában Ön tud  segíteni?

Várom válaszát!

 

Tisztelettel:

Palaga zoltán