csaba971 Creative Commons License 2014.10.07 0 0 155687

Sziasztok!

 

Elolvastam az első néhány és az utolsó pár évet, a többit is elfogom! Sok információhoz jutottam de lenne még néhány kérdésem óravásárlás előtt.

Néhány márka van ami nagyon tetszik de csak felpróbálás után döntök mert más egy szépen fotózott kép és más az érzés. Így jártam az elsőszámú jelöltemmel a TAG Heuer Carrera Calibre 1887-el. Néhány éve vágyakozom rá, de amikor pár hete felpróbáltam nem éreztem ellenállhatatlan vágyat a vásárlásra. És akkor még nem is olvastam ezt a fórumot.

Napi használatra szeretnék egy automata chronos órát, elsősorban bőrszíjjal. Elegánsabb kivitelben, de olyat amit farmerhez+zakó kombóhoz is felvehetek. A netet böngészve csak néhány hazai oldalt találtam ahol használt órákat kínálnak:

http://www.svajciora.hu/

http://www.svajciora.com/

http://www.swisswatches.hu/ Ez a három egy cég lehet.

http://www.oraportal.hu/

http://www.oraelado.hu/

A chrono24 oldalról már itt is olvastam pozitív beszámolókat.

A fenti oldalakkal kapcsolatban már többször volt itt kérdés de megnyugtató, konkrét választ én nem olvastam, lehet én voltam figyelmetlen.

Javasoltátok a Walhtert akiknek a honlapján nincsen semmi konkrét példány, sajnos a megkeresésre sem válaszoltak.

Tudtok ajánlani még olyan üzletet ahol szétnézhetnék?

Az általam preferált Omegáról olvastam jót és rosszat, ha jól értem a 2500D már nem annyira problémás. Az Omegák közül melyik szerkezetet ajánlanátok jó szívvel?

Előre is köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat!