aldilá Creative Commons License 2014.10.07 0 0 4430

"Jegyet mindenképp a földön kell megvenni. Erre Algheróban és Sassariban is lehetőség van, a buszvégállomásokon van pénztár. A reptéren meg jegyautomata. Már írtam egy korábbi hsz.-ben, hogy a sofőrök csak akkor adnak jegyet, ha nagyon muszáj, inkább vetetnek az utcán, ha mondják, tuti megvárnak. Tehát érdemes előre gondolkodni és megvenni, retúrban spórolni is lehet."

 

Ezt írtam neked, de minek vajon, ha rá se hederítesz? De akkor miért kérdezel? :-) Bosa egész Szardínia egyik (ha nem a) legklasszabb városkája, van némi ódonsága, sikátorai, macskakövei, macskái, nyugalma, idézi a kontinens hangulatos helyeit, és mégis szárd. Van folyója, hídja, csónakjai, halszaga. Gyöngyszem. Van összeköttetése Algheróval, épp a turisták miatt pont úgy kitalálva, hogy ne csak kóstolni de egy kicsit élvezni is lehessen egy fél napban. Ha valaki csak ennyit akar... De hogy valaki ennyit se?!? A csak egy sz.ros busz miatt?

 

Castelsardo? Vagy 5 óra utazás a várakozásokkal, átszállásokkal, végül megérte? Szép város, jó hely?

 

Mondtam azt is, hogy sokat nem variálnék azon a tájon, ha nekem megtiltanák, hogy nem szabad Algherót elhagynom 1-2 hétig, csak élvezzem a várost, nem tartanám kiszúrásnak. Remek hely. De vágynék egy kicsit Bosába.

Na, jobbulást! :-)

Előzmény: Flower2000 (4426)