szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 582

Bárcsak annyi lenne, hogy ö sem bir fellépni ide. Nem egyszerü. teljesen átvariálták. alig talátam ide. Az lenne a jobbik eset ha nem tudna fellépni, de félek hogy nagyobb baj lehet.  Sok orvosoi beavatkozással több kárt csinálnak mint hasznot.Van már két éve is ahogy elnézem hogy nincs ujabb hir. Sokszor jó elszámolni a TB-vel az invaziv beavatkozást ami fölösleges és hátramozditja az ember egészségét. Máskor a természetgyógyászok tollasodnak meg. Én nem tudok ugyanakkor elintézni egy haemokulturát, mert drága vizsgálat. Nincs igazi gyógyitás, csak a pénz a lényeg. A gyógyszerlobbynak tollasodni kell. Olvastam a kemoról is hogy nagyon sokat árt. A transzplantáció elött is adnak.Utána marha sok pénzbe kerül a mellékhatások gyógyitása. Én néha igazat adok azoknak az emberkéknek akik félnek bevenni a sok melllékhatásu gyógyit. Aztt viszont tudom , hogy augusztusban is majdnem elöjött az orbáncom, ha nem lett volna azonnal elérhetö közelségben atibiosz kitört volna ujra. Demoklész kardja az esetleges visszasettenkedö orbánc az életemben. Szeretném ha megelözhetö lenne, mert még a munkából is ki kell esni.

Szeretném elérni, hogy a betegségeket célirányosan orvosolják, Ne legyen gond egy egy tenyésztés elvégzése amikor az adott gyógyikra nem reagál a szervezet. Sokszor mindeféle szürés kapcsán csinálnak bacteriológiát egészséges embernél, nálam meg nincs meg az oka a streptococcus hordozásnak!

Jó egészséget mindenkinek ebben a járványos idöszakban! Msz-nem különösen. Remélem még egyáltalán életben van. Már nem tudom jó ha kezelnek valakit, vagy nem. Tényleg van amikor ártanak, vagy nem történik semmi.