MrTinkertrain Creative Commons License 2014.10.05 0 0 155661

Sziasztok!

 

Látom végletesen megosztott a tábor: van, aki az csak az automatákra esküszik, van, aki szerint ez hülyeség és ugyanolyan jó a kvarc is. Nekem úgy tűnik, jómagam a második táborhoz tartozom. Legyen szó bármelyik márkáról, az automata mindig szinte 2-szer annyiba kerül, mint a kvarc, és személy szerint még nem vagyok óra-őrült annyira, hogy ezt kifizessem. Ha már erről van szó, és feltétlen a "kifelé mutatásról" van szó, akkor nekem fontosabb, hogy svájci legyen. Megmondom őszintén, tegnap tettem még egy kört este, és felpróbáltam egy automata Hamiltont, de annak nem annyira tetszett a számlapja, illetve néztem még FC-ket, de sehol nem találni belőle az olcsóbb árfekvésűt.

 

Az a helyzet, hogy a Marvin nekem nagyon tetszik, az a számlap elegáns és kifinomult, és van benne valami különleges, majdnem patinás.

 

Illetve, valaki itt írta korábban, hogy mennyi idős vagyok, mert változik az ízlés. Krisztusi korban vagyok és lehet hogy 10 év múlva már nem is tetszene amit ma megveszek. Szóval egyelőre az óra világába való belépéshez elegendőnek és ésszerűnek tartom ezt a kategóriát.

 

DE ha van konkrét ellenérv a két linkelt órával szemben, azon kívül, hogy szubjektíve valakinek nem tetszik, vagy nem automata, akkor hallgatom! Fontos számomra a megbízhatóság uis.