benji58 Creative Commons License 2014.10.04 0 0 26733

A horgászat:

 

Élni és életben hagyni, ami nem az étel elfogyasztására hanem egy beteg állatkínzó hobbi kiélésére van az nagyon szánalmas!!! Szánalmas és aljas ezért erre a csodálatos helyre utazni ennyi pénzért hogy szenvedni látni egy állatot amit hoszan húzunk a hajó után egy kampón. Aki ezt csinálja annak is ki kellene próbálnia milyen kampót harapni és kocsi mögött húzva lenni! Ugye már megérte, és így máris teljes a Maldív érzés? Odautazol azért hogy kinyírj egy állatot szándékosan? Gondolom utána jöhet az oroszlán és orrszarvú kilövése, nemde?

 

Azt még nem olvastam hogy a horgászásra szánt összegért mondjuk hogyan lehetne támogatni az ottani kihaló fajokat, változtatni a hotelek környezetszennyezésén (ami szintén a turisták nyomásán múlna akik eltartják őket), csak azt megint hogyan lehet irtani, elvenni, kizabálni, pusztítani!

 

Még szerencse hogy a Föld és a nagy egész az Univerzum intelligenciája úgyis helyreállítja az egyensúlyt és mindenki azt kapja mindenért amit megérdemel. Pontosan azt. Pozítiv energiáért pozítivat, negatívért negatívat. Ennyi.

 

 

 

 

Előzmény: Schíel (26732)