Kerekhegyi másodrangú Creative Commons License 2014.09.30 0 0 25164

Kedves lesliel!

 

Én részletesen tudlak tájékoztatni a kálváriánkról lomtalanítás ügyben, mely a mai napig tart -ala solymár:

 

Ez év augusztusában(!) felhívtuk a solymári honlapon megadott telefonszámot (06 30 471-95-47), hogy lomtalanítási időpontot kérjünk. Ezen a számon közölték, hogy hívjuk a 06 26 631-895-öt 9-13-ig és egyeztessünk időpontot"Ágnessel" - mégis mi a teljes neve? _ ott már tudni fogják..."Ágnes"! (PUNKTUM!)

 

Grrrr- grrr, - Halló! Jó napot kívánok, xy vagyok - "Ágnest" kérem -...öööö,  ő szabadságon van egy hétig, hívjuk utóbb, mert csak ő tud időpontot adni...

 

Később mikor per "Ágnest" elértük, közölte, hogy ő már nem tud időpontot adni, mert nem vállalnak lomtalanítást, a Deponia Kft.-től kell kérni időpontot, de a telefonszámot nem tudta megadni, ...nézzük meg az interneten!!!

-Kérdés a telefonba:...És akinek nincs internetje???...

 

Na nesze vazze... van tovább:

 

Három nap múlva (mondjam azt hogy az első pozitív? -Nem mondom.) felhív egy koma, hogy a feleségem kérte a lomtalanítás telefonszámát, ezt most lediktálja: 06 22 507-666 itt lehet kérni szeptembertől...

 

Ezt felhívva közölték, hogy készítsük elő a szerződésünket (?) és hívjuk a 06 22 202 260-as számot és ott egyeztessünk időpontot.Felhívtuk a számot(szerződés nyema!- mégis milyen?), ahol közölték, hogy még nincs aláírt szerződésük solymárral, keressük őket 2-3 hét múlva - ... mégis kivel beszéltünk - Horváthnéval!,  -de mégis mi a teljes neve? - Horváthné, ismer itt így mindenki!!! - Gondolván mi:Tényleg, a tahó k. anyád?? 

 

...Na elteltnagyjából az idő, megtörtént ez is,- mert fehér ember türelmes-  újból kerestük a megadott számokat a kibekkelt idő után:

Halló tessék parancsolni!: ...időpontot...stb. stb. - Igen, jövő héten kedden, de reggel 6.-tól mehetünk, úgyhogy legyen kipakolva minden! (konkrét dátum szept. 30.-a)

 

Most, este 1/2 12- kor, bizonyos "külső beavatkozók" ráhatásával, szanaszét van túrva minden, nem csak hogy hiányzik a kirakott dolgokból, mert az nem izgat, de hogy hozzárakódnak dolgok és ez egyre dagad köbméterben (3 ugye a limit), az felettébb irritál.

 

Ha egyszer előkerül a szavahitetlen lomisbrigád, ki dönti el, melyik 3 köbméter az enyém???

 

 

 

 

 

 

Előzmény: lesliel (25143)