Törölt nick Creative Commons License 2014.09.30 0 0 1227

Tisztelt hozzászólók

 

Egyetértek azzal aki kritikával illette a lakókat mint  a színvonalat bántóan züllesztő tényezőt.

Én 33 mft-ért vettem a lakásom (51 nm2 + 18 nm2 erkéy) A hely  elhelyezkedés szerint jó, a lakók a közösség botrányos, életem egyik elbaltázott  pénzügyi döntése volt itt ennyiért lakást venni. Igen , nagyon sok itt a maffiozó a ki tudja honan pénzt szerzett akárki és a sok strici meg a felbotoxolt arcú prosti, a szovjet felsöbbrendűségben élő kelet-európai,  politikai pénzcsináló élményhuszárok, de ezzel még nem lenne gond ha tisztelettudóan viselkednének, de nem, mert beülnek a minimum 15 millios  autóikba a böhöm nagy terepjáróikba és mindenkit magas ivben lecsinálnak. Marad egy kevés normális ám ezek közül is 70 % totál hülye sznob felhőkben járó beképzelt majom , ha mondjuk egy 60 éves köszön nekik aki szerintük nem üti meg az emelkedett lelküket, vissza sem köszönnek mert az méltóságon aluli. 

A színvonal

Szerencsére a 13. ker Önkormányzat átvállalt bizonyos munkákat, mert azóta a zöldterület legalább gondozva van, előtte csak egy szégyen volt. 

Végre legalább a szemetet idönként összeszedik és raktak ki a kutyagumik részére tárolókat, kellemes meglepetés a faültetés

A Marina 4-re jellemző amikor a bejáratnál elhelyezett illetéktelen parkolásvédő kőedényeket nézzük. Nyáron kókadozott bennük a gaz, jól illett az automosó elött parkoló és a gyalogos közlekedést lehetetlenné tevő, idönként füstöt okádó valamilyen gép  által alkotott hangulathoz, prémium lakótelep, röhej ! Ha valaki veszi a fáradtságot és elmegy  az újpesti panel lakótelepre állítom különb körülményeket talál.

Közös képviselet! nevetséges!

Ha valakinek gondja van előtte időpontot kell kérni! Felháborító! Ide egy olyan közös képviselő kell aki minimum hetente egyszer fogadást ad legalább 6 órán keresztül itt a helyszínen, elegendő számítógépes ismerettel (wörld , Excell..stb) megfelelő müszaki koordinációs képességgel, könyvelési ismeretekkel rendelkezik. Biztositani kell a jogi és informatikai hátteret elfogadható áron. Pl minden lakó bármikor megnézhesse az interneten a pénzügyi egyenlegét és ha gondja van  betudjon menni a féfogadásra ahol a megfelelően képzett közöas képviselő azonnal a háttértárban biztosított könyvelési adatok segítségévekl naprakészen korrekt tájékoztatást ad.

Arról már ne beszélek mi folyik évek óta a tartozásokkal kapcsolatban, mert az aztán valóban egy külön fejezetet igényelne.