matyipapa Creative Commons License 2014.09.28 0 0 15679

Napelemet mindkét településen ebben a választási ciklusban szereltek fel.

Két fizikai mennyiséget e mérőszáma és mértékegysége szerint lehet összehasonlítani, tehát a  „sokkal több” nem alkalmas az összehasonlításra. Ez egy szubjekív fogalom, ami  Neked „sokkal több”, az nem biztos, hogy nekem is.

A választásokkal kapcsolatban azért írtam több alkalommal, mert azt szeretném, hogy Albertirsa nyerjen rajta. Olyanok kerüljenek a város élére, akiknek eszük van, nem néznek butának, tudják mit írtak le, alapvető fogalmakkal tisztában vannak, még nem járatták le magukat, erkölcsileg is alkalmasak a tisztségre.

Ma reggel is kaptam egy jelölttől levelet, amiben vizitdíjról ír. Mindenki azt az eshetőséget fogadja magába, ami neki szimpatikus: 1./ A pártja íratta bele, mert hangulatkeltésre kiváló. 2./ Magától találta ki. 3./ Egymást megfertőzték. 4./ Nem tudja mit írt. 5./ Azt hiszi, minden maszlagot megeszünk. 6./ Lenézi a választókat, csak az a fontos, megalapozza a jólétét 5 évre.

Ez az ember (mint már korábban írtam más jelöltek is) megígérte, hogy eltörlik a vizitdíjat. A 2008.IX.sz. törvényben már megtörtént. Többször nem fogok a témával előjönni, csak azért lovagolok rajta, mert a szellemi képességet és a határait jól példázza. A jelöltek sok más butaságot is összehordtak, majd a választás után valós számokban fog megjelenni.

Albertirsának drukkolok, aki nem való oda, ne legyen a város elöljárója.