ketyego Creative Commons License 2014.09.25 0 0 104527

Szervusztok!

 

Ezen a fórumon új vagyok. Az ajánlott linkeket alaposan áttanulmányoztam :-). A fórum elolvasását megkezdtem és jópár korai éven már átjutottam. :-) Korábban főztem zugban pálinkát, de az már többszörösen elévült. :-))).  A mosófazekas lavóros kuktás  módszerrel próbálkoztam anno.

 

Szeretném megkérdezni a szakemberektől, hogy a bérfőzésnél mennyi az átlagos kihozatal a kiindulási anyag szeszfokához képest. Vagy egyszerűbben fogalmazva hány százalék átlagos veszteséggel dolgozik egy kétlépcsős berendezés.

 

(Van némi cefrém, de egyenlőre még nincsen főzőm, így kénytelen vagyok bérfőzetni. A cefrénél a fórumban és a linkeken leírt okosságokat megfogadtam és megítélésem szerint hasznosak voltak. Sőt beléptem a savazók táborába is és a kiforrt cefre savfokát is egzakt módon beállítottam.)

 

üdv, k.