kadnat Creative Commons License 2014.09.25 0 0 110623

 

Mercédesz, a hordozó mindenképpen legyen benn. Én idén vettem egy kis helyet foglaló, könnyű kengurut extra erre az útra és sikerült otthon felejtenem :-((( 5 éve, amikor a nagyobbik fiam volt 10 hós, hordozókendőt vittem, de az önmagában is kicsit nehéz volt és sok helyet foglalt. Viszont nagyon jót sétáltunk vele a homokos parton. Akkor a Makadi Palace-ban voltunk és jó messzire el lehetett menni végig a tenger mellett. Most is jó lett volna, csak most apálykor a tengerben (ill. a helyén) tudtunk volna jót sétálni.

 

Mi csak pár napra elegendő pelenkát vittünk, hogy annyival kevesebb cuccunk legyen és ott a szálloda előtti gyógyszertárban vettünk (5 éve órákat tekeregtünk normális pelenka után, de felesleges volt, így most nem bonyolítottuk túl). Az 50db-os Huggies 13 EUR (nem szoktunk LE-t váltani) volt, a 32 db-os Pampers 8 EUR, de arról nekem rossz emlékeim vannak, mert 5 éve az a fajta tiszta nejlon volt. A 80 db-os törlőkendő 3 EUR. Volt bőven méret és db-választék mindenből. Találkoztam Nestle tápszerekkel és voltak bébiételek, italok is. Tápszerből és tejpépből jól fel voltunk szerelve, nem is nézegettük meg azokat. Babavizet nem vadásztunk, kapta a sima ásványvizet és az éttermekben mindig találtam neki megfelelőt. Sajnos a párolt zöldségek mindig túl kemények voltak (a krumplit sem tudták soha puhára főzni), azzal megküzdöttem, de volt többször is spenót, zöldséges csirkeragu és rizs. Vele egyszerűbb dolgunk volt, mint a 6 éves válogatóssal :-)

 

A fürdetéstől féltem, mert itthon azonnal a keze szájában van, de ott valahogy soha nem csinálta. Lehet, hogy lenyűgözték a hirdomasszázs kád fúvókái és nem volt ideje foglalkozni a kezével, na meg 5 másodperc alatt fürdettem meg. (kíváncsi lennék hányan kucorodnak be a kádba pezsegni egyet; kipróbáltam, működött :-))

 

és egy kép arról, milyen finom is sós víz és amit a mindig 6-kor kelő kiskakasomnak köszönhetek :-)

 

 

 

Előzmény: MercédeszPrisztacs (110580)