Mackóbogár Creative Commons License 2014.09.23 0 0 3247

Szia Chila 1986 !

 

Hirtelen nem is tudom, melyik részére reagáljak az írásaidnak :-) Először is gratula az új munkahelyhez :-))) Másodszor pedig, örülök, hogy megnézeted több orvossal is, az sosem árt. Jól értettem, hogy már most csütörtökön mész is Hargitai doktorhoz ? Ez gyorsa volt, bár végül is én is március közepén voltam Nála először és augusztus közepére mindkét műtéten túlestem. Ja igen, az első műtét április 30-án volt, a második augusztus 15-én. Tehát 3,5 hónap telt el a kettő között, de kellett is ennyi idő. Eleve 6 hétig ugye gipszben voltam, utána még 2 két volt, mire kivették a drótot, és csak ezután kezdtem el terhelgetni sarkon/talpélen, járókeret segítségével. A haránt boltozat műtét után viszont nincs gipsz, csak kötés, a talp alatt egy bucival (kb. ping-pong labda nagyságú), amire rá KELL állni és úgy mászkálni ( ha tetszik, ha nem ). 1 hónappal a műtét után már teljes testsúllyal tudni kell rajta menni. A bucit kiváltottuk egyedi talpbetéttel, amit mindig kell majd hordanom, de ez legyen a legnagyobb problémám :-) 

Persze még var van rajta, meg itt-ott sebes, nyomja a papucs még, de alapjában véve gyönyörű és működőképes a jobb lábam. Évek óta nem volt ilyen, hogy letegyem az egész talpam, annyira fájt,  már a csontokon jártam. Annyi mindenben korlátozott már a fájdalom és ez most megszűnt, el sem hiszem :-)))) Ég és föld a két lábam már most, pedig még nem is teljesen gyógyult meg. Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy megérte neki futni még egyszer, függetlenül attól, hogy ugye az első "csak bütyök műtét" nem volt túl sikeres. 

 

Holnap megyek röntgenre, remélem megtudok picit közelebbit a másik lábamról. Még augusztus közepén előjegyeztek az első műtétre, jó lenne, ha ilyen pikk-pakk menne az a lábam is, mert én is és a munkahelyem is kb. 1 évet szántunk az egész procedúrára.

 

Sok sikert Neked is, nagyon szurkolok ám :-) aztán majd itt megvitatjuk, ki hol tart :-) 

Előzmény: Chila1986 (3244)