gété30 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 68580

Úgy gondoltam,megosztom veletek hogyan jártam.

Szóval kellett egy erősebb kuplungszerkezet,és egyik volt kollégám ajánlott egy 'tunert'. A fickó ( W. B.)elővezette,hogy semmi gond,a szerkezetben ki kell cserélni a rúgólapot egy erősebbre,és a kiemelő villát működtető hidraulikus munkahengerre még egy hornyot ill. teflongyűrűt kell rakni,hogy ne fossa el magát. Megígérte,hogy két hét alatt megcsinálja. A két hétből lett egy hónap, mire szólt,hogy mehetek az alkatrészekért. Aztán valahogy sose ért rá átadni,vagy holnapra ígérte,meg még két óra múlva. Másfél hónap után elegem lett,megfenyegettem,hogy ügyvéd,fizetési meghagyás stb. Érezte,hogy gáz van,és tegnap előtt megbeszéltük,hogy vasárnap MEGYEK a cuccomért. A vége az lett,hogy nem csinált vele semmit,szépen fekete spray-al lefújta a rúgó részt,és zöld festékkel megpontozta a szegecseket,ja és a szerkezet közepén ahol a kinyomócsapágy fészke van frankón körbezsírozta.... 

Aztán mivel épp nem ért rá,felhívtam,mondom neki,engem akarsz áb@szni,hebegett,hogy a rúgó meg lett edzve,meg hogy dizel kappából való stb, mondtam ott a feleségének,hogy szerencséje van,hogy nincs itt,mert letéptem volna a fejét.

Orvosi eset a fickó,megért volna egy alapos verést.Mielőtt elmentem volna a cuccért felhívtam a család ügyvédjét,és megbeszéltük,hogy inkább polgári peres legyen legvégső esetben..biztos van kidobnivaló néhány százezer forintja..

Szóval így jártam.