vulkanus2013 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 9740

"Megbeszélésünk alapján a segítséget Önöknek is fel tudom ajánlani ha azt szeretnék, hogy az említett hét véglegesen lekerüljön a nevükről, akkor ezt összességében 150 000 Ft /hét ellenében meg tudom oldani, úgy, hogy ebben benne van az ügyvédi költség is, teljeskörű ügyintézés az Abbázia felé, , jogi képviselet és tanácsadás (szükség esetén)>

> A lényeg, hogy a részvények, és a hozzájuk kapcsolódó használati jog az Önök nevéről másik magánszemély nevére kerül át, ill.a részvények transzferálása is megtörténik, az Önök számlájáról, a vevő számlájára. ( a transzferálásnak van pár ezer Ft díja, ezt Önök intézik, a Pláninvest Brókernél, vagy ahol a részvények vannak)> >
Csatolok egy standard adás-vételi szerződés mintát, nyugodtan nézzék át, mutassák meg ügyvédnek..stb.> > Amire előzetesen szükség van a szerződés előkészítéséhez, azok az adatok, amik az adás- vételiben szerepelnek, ill. Pláninvestes értékpapír számla esetén az Ért. Papír szla kivonat , akár scannelve is, a többi is jöhet ezen formában: Üdülőhasználati, Részvény adás-vételi, fenntartási ktg, befizetést igazoló csekkek másolata.


Az ügyvéd a 1137. Bp. Szt István krt. 2 fsz. 4 -ben dolgozik, a neve dr. xy
(Ezért kérdeztem, hogy Pestiek-e)

Az lenne a kérésem, hogy lehetőleg minden dokumentumot, részvény adás vételi, értékpapírszámla kivonat, üdülőhasználati, bérleti szerződés, stb. lehetőleg juttassanak el nekem erre az e-mail címre, én továbbítom az ügyvéd úrnak.


Ha a szerződések elő vannak készítve, akkor csak az önök személyi adatai kellenek, maga az aláírás max. fél órát vesz igénybe.


Az ügyvéd úr az ellenjegyzés után eljuttatja a megfelelő üzemeltetőhöz, és kezdeményezi a transzfert, ill. az üdülési jogok átvezetését.


A szerződés aláírásával és annak ellenjegyzésével önök megszűnnek tulajdonosnak lenni, így a későbbiekben a vevő gyakorolja a jogokat, ill viseli a terheket!

(Magyarul: a hátralévő több évtized alatti éves 39 000+inflációs éves díjat nem kell kifizetniük, ami jelentős összeg, nem is beszélve az öröklésről, stb.)


Ha bármi kérdésük van az ügymenettel, vagy a szerződéssel kapcsolatban, e-mailben, vagy telefonon feltehetik, szívesen válaszolok rájuk! "

Előzmény: mérges vagyok (9739)