h_g Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10323

"A fenekelés egy erotikus játék, ami felnőtt embereknek való, olyan embereknek ahol mindkét fél ezt szeretné."

 

Azért ez ennyire nem egyszerű. Az erotikamentes (hivatalosan legalábbis az) verés az emberiségnek nagyon bevált sok százezer éven át. Erős nyomot hagy a memóriában , így kiválóan tudatosítja az érvekre nem annyira fogékony, önuralom terén alulfejlett gyerekekben vagy akár felnőttekben, hogy mikor lépte végképp át az elfogadható viselkedés határait. Ennyi tapasztalattal szemben nagyon elbizakodott-modernnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kijelentse, hogy ennek nincs és nem is lehet pozitív szerepe! (Ahogy már nyilván találkoztál vele, Amerikában a legális veréspártiak kedvenc önmeghatározása a "no-nonsense".) Egy erdélyi rokon hölgynek (rendkívül klassz két gyerekkel) az volt a témában a kedvenc mondása. hogy "A gyermeket néha meg kell verni. Amikor már nagyon igényli." Idővel az ember rájön, hogy ez nem volt vicc.

 

Összemosni a fegyelmező és az erotikus verést persze tényleg nagyon helytelen lenne. Lehetőleg nem a másik nemnek kell csinálnia, és persze semmi brutalitás, a nekünk (most már) oly kedves eszközök...

 

Mindamellett nyilván ti is megfigyeltétek, hogy a múltban a fegyelmező verés kapudrogként működött. (Erre nem is kell jobb példa, mint amit nemrég olvashattunk itt a 9762. hsz.-ban.) Minthogy mindenki találkozott vele, az SzM hajlamúaknak megindította a fantáziáját, és eredményeképp ezekben a korokban az erotikus verés kultúrája és elterjedtsége rendkívül sokkal felülmúlta a mostanit. És kicsit visszatérve Hellalány hsz.-ára: a fenekelés idegnyugtató, hangulatjavító hatása, amiről ír és amit szerintem itt mind ismerünk, az idők során nyilván nagyon sok felnőttnek is segítségére volt az életben. (Köztük is kiváltképp sok feleségnek, igen.) Ma viszont az elsietett és eltúlzott ellenkampányoknak köszönhetően be sem jut a látóterükbe, nagy többségben sohasem fogják kipróbálni és megszeretni, akik pedig alkalmasak lennének rá. Szegényebb és stresszesebb lesz ezzel az életük, ami nem tudom, miért és kinek lenne jó.

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (10321)