chevyvang20 Creative Commons License 2014.09.20 0 0 50299

Drága Testvéreim,

 

Most, hogy fantasztikus 10:54-es idővel leküzdöttem Viktor barátommal (az ég áldja vesszejét, míg él) ezt a „Dögölj meg párban a Kékesen” című versenyt, rengeteg gondolatom támadt, muszáj Veletek megosztanom.

 

40 éves vagyok. Én valójában nem szerettem anno Kádár Jánost. Tiszteltem, de nem szerettem, mert az emberek szenvedtek alatta, Ő tudta és hagyta. Tudom kemény szavak, de szerintem Csanya pont ilyen. Nekem. Trükkös, amatőr pufik számára elérhetetlen versenyeket szervez, tudja, hogy beledöglünk és élvezi. De ez eddig volt így. Most Csanya zsírkirály!!

 

Ez a pálya egy álom volt, a feszes pólós segítők úgy beszélgettek velem, mint anyám mikor negyedszerre leérettségiztem, nálam százszor nagyobb futók töltötték a kulacsomat és életemben először nem tévedtem el. Csanya fun lettem!!

 

Kib@sztam a családi fotókat a TV tetejéről, egy Csanya akt-ot helyeztem oda, Csáky családnevünket, Csányi-ra változtattam, emiatt apám kitagadott a közel hetven ezer forintos örökségből, még ma este. De megérte. Viszont aki kiejti a száján a „Kékes” szót mostanában azt egy jáde gyűrű lépéses mandarinkacsa rúgással szelem ketté. Persze hazaérek, szomszéd pont kint, kérdezi tőlem, milyen legyen Lacikám az új tető? Olyan hát nem is tudom..mint a ház, mondjuk olyan kékes..?? Murvát evett vacsira, ki is hívta a TEK-et, van itt munkálkodás az utcán, hogy elfogjanak.

De nem érdekel, ez egy jó verseny volt, cool arcokkal, iszonyat dögcédulával, amivel 37 szelfit készítettem már a loveboxra, Dzsézön Sztetem álnéven. Úgy tűnik, beválogatnak a cédulámmal a Feláldozhatóak 4-be, ha addig minden szereplő életben lesz.

 

Na de a versenyről néhány szót: leszállt a harmadik herém a második Sombokornál. Izgi volt, de mire hazaértem, visszahúzódott így anya hoppon maradt. Az életemet az mentette meg (szintén ezen a ponton, mikor észrevettem ezt a testi tünetet), hogy Viktor jelezte, hogy menne kábelt fektetni. Ekkor két percre (én fél óráig sza@rok??!!) lefeküdtem egy fa alá és könyörögtem a nagy Manitou-hoz, hogy végigérjék és ne hozzak szégyent az országra, családomra és Jakus Béla edző bára.

 

Na viszont szerintem Sombokor és Gabi halála, cimbik. Amit kapsz Gabi halálától, hogy végre  lefelé futod..na azt visszaveszi Sombokor. Genya tufák.

Irok Nektek érzelmeset, vegyetek elő zsebkendőt meg epres síkosítót: Nagy dolog, hogy a döglődés közben mindenkinek vagy egy jó szava a másikhoz, nincs szócsata, keménykedés, bunkózás. Jó lett ez a társaság, ha nem kéne ennyit futni, többet is járnék közétekJ De komolyan királyság. Mindenki legyen büszke aki teljesítette, akár egy akár két kört, megérdemli.

 

Ja! Feco adott reggel vazelint, mindet belekentem a gatyámba, úgy láttam a filmeken. Pedig zuhanyoztam az iskolában… beültem a kádba itthon, úgy baszódtam be a kád falán, hogy bejött a feleségem, minden rendben?? Mondom igen, csak tiszta vazelin a seggem. Kiment.

 

Na szóval, jelenlegi terveim szerint, soha többet nem megyek erre a versenyre, de holnap már másképp fogom gondolni. Legyet rosszak, álmodjatok kékeset.

 

Chevy Van