pumukli1948 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 5765

Kedves Baumagkár!

Mit tett az Egyesület? Nem csak pénzt szedett, és ülésezett.

1./ 2008 és 2012-ben tagjai számára az állami felelősség elévülését megakadályozta.

2./ Elérte az Ítélőtáblánál, hogy 60 napos moratórium legyen a polgárjogi igény feloldása után, ezzel biztosítva, hogy a biztosított vagyon "elszálljon". Így tud élni perrel a Mátraholding, mint a Stratégia felszámolója, növelve az értékesíthető vagyont.

3./ Az Egyesület kényszerítette Mátraholding-ot (ld 2010. június levél), hogy indítson a perben nyert 18Mrd Ft megszerzése érdekében felszámolást az AGENDA-H ellen.

4./ Hónapokig tartó szervezéssel,- és a tagdíj bevételből került megszervezésre  a József A Színházban  közgyűlési megjelenésre, 620 fő részére volt lehetőség, eljött 395 fő.

5./Az Egyesület tagjai részére szervezi a "sérelemdíj" akciót. Miért nem jelentkeznek az ország minden pontjáról sokan? Ez HÍRÉRTÉK LENNE, országos figyelmet érdemelne.

6./ Az Egyesület az Alkotmánybírósághoz folyamodott, 2007-ben.

7./A PSZÁF-nek írt levél 2009-e részlete:tekintettel a beadványunkban jelzett ellenőrzés és intézkedések elmaradása álláspontunk szerint megalapozzák a károsultak nevében bejelentett igényt, így kérjük T. Elnök urat ( Farkas István) álláspontjuk felülvizsgálatára. /Ez a levél is az állami felelősség megszakítását szolgálta/

8./Levelek küldése a Legfőbb ügyészségnek a büntető ügyekben, (az Egyesület tagjai védelmében) súlyosbítást, és a vagyon védelmét kérve

9./ 2012.- ben a Fővárosi Törvényszékhez írt az egyesület levelet: "panaszunkat egyben kérjük feljelentésnek tekinteni arra az esetre, ha bebizonyosodik, hogy a zárolt vagyont ismeretlen tettes törvényellenesen feltörte.

Kérem a Tisztelt Bíróság vizsgálatát és a törvényes intézkedés megtételét."

10./a Baumag vagyon négy felszámolójával folyamatos a kapcsolat tartás.

11./ minden bírósági tárgyaláson ott vannak, és az iratokkal rendelkeznek.

12./ van internetes tájékoztató honlap http://www.befszovkare.t-online.hu/index.htm, 13./ van személyes kapcsolatra lehetőség

 

A sort folytathatnám...Az Egyesület nagyon sokat tett, bár lehet hogy nem minden lehetőséget merített ki. és A jövőben is arra törekszik, hogy tegyen meg mindent, de a lehetőségei kizárólag TAGJAI ÉRDEKÉBEN lehetségesek.

Teszi ezt becsületből mert a tagjai kártalanításának elérését vállalta, és kötelességből is a 3800 Ft./ÉV tagdíj ellenében.          

A "kibicnek" semmi nem drága. Kifejtheti akár hamis véleményét, eredményeket számon kérheti, embereket személyükben sérthet, mert ez a fórum úgy látszik már mindent eltűr.(ld Baumagkár beszólása: "látszat tevékenység. Ezt csinálták a komcsik jó sokáig, aztán most költözni kell, mert kevés a tagdíj"). 

Tudom, és tudatom mindenkivel, hogy az Egyesület  nem költözik sehova, mert az az 1000 egyesület tag, aki az ország szinte minden részéből Zalától-Miskolcig, Ceglédtől, Bajáig-Vas megyéig 2004 óta támogatja és követi a munkát joggal és okkal bízhat a sikerben.

Minden értelmes a javaslatot ami nem az értelmetlen politikai hangulat keltést szolgálja és az ügyünket előre viszi, az Egyesület örömmel fogad.(Új belépő tagokat ki tudja meddig, de ma még befogadnak)  Egy törvényesen és jól működő civil közösség bomlasztására, ellene akár hangulatot kelteni lehet, ezt senki meg nem akadályozhatja, de a megalapozatlan szösszenetek a kijelentő személyét minősítik, azok elszállnak, mint a füst, és már többször bebizonyosodott, hogy  annak csak bűze van, de súlya nincs.

 

Előzmény: Baumagkár (5759)