ubalika76 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 50280

Annyira megy a szövegelés erről a T100-ról, hogy nem bírom tovább:

Szerintem ott van értelme finomkodni a szabályokon, ahol van hozzá mezőny.

Ha megnézem, hogy hányan futnak 11órán belül (első 5-10), ill 10 órán belül (első...), illetve ha megnézzük az időkülönbségeket az elejében (30-40 percek), akkor rájövünk hogy itt csakis csokikupát lehet rendezni.

Ha valaki azt hiszi, hogy ha drága cuccban "fut", és van hozzá felhajtás, akkor ő komoly "futó", akkor becsapja magát.

Én pl annyira komolytalan futó vagyok, hogy akkor megyek el egy versenyre, ha kedvezően alakulnak a körülmények és van kedvem éppen hozzá (kivéve MB). Ezért eleve vicces ez a fizesd ki 3 hónappal előtte.

Nekem tökjó a TT színvonal, mert ez passzol a "futogatásom" alacsony színvonalához.

Nem a rendezést és a pénzt kell rákölteni, hanem mondjuk kevesebbet kellene dolgoznom, komolyabban edzeni (pontosabban a rendszertelen futogatások helyett elkezdeni edzeni), és gyűjteni hozzá még 20 hasonló embert, akkor lehetne terepfutóversenyről beszélni.

Itt van pl ez: http://www.skimountaineering.sk/data14/vertikal.pdf

Ezeknél ki van alakulva valami színvonal ebben a sportban. Brutál leszopattak(jó, éppen túl voltam edzve, nagyon nem ment), de itthon ki menne fel 37p alatt? Senki. 15EUR-ért (rajt előtt fél órával befizetve) kijelölt pályán, komoly szervezéssel, kajával részt vehetsz ezen a versenyen. De igazából az a lényeg, hogy vannak versenytársak. Sokan. Komolyan edzenek, ezért komoly versenyen kell összemérjék tudásukat.

 

De ameddig én -a looser- elmegyek egy itthoni terepfutó versenyre és első 5-ben tudok lenni, addig miről beszélünk? Itt nincsenek terepfutók (na jó, van mondjuk 6), Csanya meg rendezi a divatfutóknak a divatversenyt.

Hajrá, csinálják csak, a részletein nincs mit megtárgyalni. Inkább írjatok klassz beszámolókat, azokat mind elolvasom!

Enyémek itt vannak:

http://borzsonytigrisei.gportal.hu/