kekec54 Creative Commons License 2014.09.18 0 0 9725

Szeretném tudni erről mi a véleményetek?

 

Új címen várjuk Önöket!

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves Klubtagunkat, hogy a Holiday Club Hévíz kizárólagos képviselője és hivatalos ügyfélszolgálata, a Proholiday Kft. az alábbi új címre költözött:

1075 Budapest, Károly Krt. 11. 4.-5. emelet
Telefon: +36-14591100, +36-14591133
Ügyfélfogadás: Kedd és Csütörtök 10-16 h

Kérük Önt, hogy hévízi üdülési jogát érintő valamennyi kérdésben fenti címen és telefonszámon keressen bennünket.

Fontos Figyelmeztetés!

Külön felhívjuk figyelmét, hogy a Holiday Club Hévíz üdülési joggal kapcsolatban kizárólag a Proholiday Kft az illetékes és Budapesten kizárólag a fenti címen. A szálloda üzemeltetője, a HCH IMMO Kft – amellyel Önnek is szerződése van - más céggel nem működik együtt, különösen azokkal nem, amelyek Budapesten a Liszt Ferenc térre, a Jókai térre illetve a Kerepesí útra invitálják Önt csalárd módon azzal, hogy a Proholiday Kft illetve a hévízi szálloda csődbe ment. Amennyiben ezekkel a cégekkel Ön már kapcsolatba került, netán a HCH IMMO Kft-vel kötött szerződését érintő megállapodásra jutott, felhívjuk szíves figyelmét, hogy hévízi üdülési jogát ez semmilyen módon nem érinti, az továbbra is él és hatályos, hiszen azt megváltoztatni kizárólag a Proholiday Kft jogosult. A gondos üzemeltetés mellett ügyfeleink legnagyobb megelégedésére a szálloda üzemel és felújított apartmanokkal, gondozott kerttel, uszodával és szaunával várja Önt.

Mint arról már talán értesült, a Proholiday Kft és a Holiday Club Hévíz szálloda tulajdonosi struktúrája és ezzel együtt szemlélete is megváltozott. Ez a változás sokévi sikeres együttműködés után több munkatársunk távozását is magával hozta, így Szauter Szabina, Draskovich Dániel, Bekény István, Üveges András, Balogh Ádám már nem illetékesek a hévízi üdülési szerződésekkel kapcsolatban semmilyen ügyintézésre, továbbá sem a Proholiday Kft, sem a Holiday Club Hévíz képviseletére.

Előzmény: mérges vagyok (9723)