kgaboroo Creative Commons License 2014.09.17 0 0 71224

Nézzük akkor mi ennek a hihetetlen gyűlöletnek az előzménye.

 

Ugye egyszer valaki megkérdezte, hogy ki milyen olajat rak a váltóba. Jöttek a válaszok....Castrol meg a hasonszőrű olajak összevissza.

Én Hykomolt öntök bele mondtam, és már újkorától fogva. Erre mi történt....mindenki nekem esett, hogy mekkora barom vagyok mert az nem jó bele mert nem ezt írja a szervizkönyv, meg az olaj korrodálja a váltóban lévő szinesfém alkatrészeket, stb. A váltóm azóta is bontatlan és köszöni jól van.

 

Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy a szervizkönyvre az olajlobbi nagy hatást gyakorol. Szal nem mindegy melyik olajgyártó cég olaja kerül a lapra rányomtatva, vagy éppen melyik gyertyatípus.

 

Aztán jött az osztrák benzinvita napokon keresztül azzal, hogy én mekkora hülye vagyok mert nem tudom honnét származik az osztrák benzin, meg, hogy azt is a Mol csinálja, meg nem lehet különbséget érezni a benzinek között

Erre belinkeltem az osztrák benzin eredetét és csönd lett, azóta sem lett fölhánytorgatva.

 

A másik Suzuki fórumon valaki említette, hogy a szervizben milyen rendesek voltak mert szépen megzsírozták a kerékcsavarjait.

Én akkor megemlítettem neki, hogy nem biztos, hogy jót csináltak vele mert a kerékcsavarokat Tilos zsírozni.

Erre aztán kitört a háború és szintén kikiáltottak egy baromnak holott a szakirodalomban is leirják.

 

Közben volt még több apróság és a legutóbbi a gumivita volt. Itt elismertem, hogy a felületi nyomás meg a súrlódási együttható terén nem gondoltam át rendesen és hülyeséget írtam.

Ettől függetlenül a széles gumi hátrányaival mindenki tisztában van de attól még én ismét sík hülyének lettem titulálva.

 

A fúrt tárcsa esetében már esélyem sincs ecsetelni a pozitív tulajdonságokat, amik messze felülmúlják a negatívumokat.

És persze ráadásul még szarul is csináltam meg. Megjegyzem, biztosan nem századmiliméteres pontosságúak a furattávolságok, de mind szépen ki lett mérve és egyik sem érint hűtőbordát.

 

Itt van egy kemény mag aminek sodrásával együtt kell úszni. Bárki aki nem úgy evez megkapja a legkülönfélébb negatív jelzőket.

 

Biztos vagyok benne, hogy van itt a fórumon ember akinek szintúgy fúrt tárcsája van, hisz nem egy Swiftet láttam már ilyen féktárcsával. Ők már meg sem mernek szólalni mert azonnali leoltást kapnak.

 

Itt bárki aki benne van a körben, reszelheti az autóját, ültetheti a földig, tehet bele egy gagyi toronymerevítőt, rakhat bele elvakító szabálytalan xenonszettet, stb az mind faszagyerek.

De ha valaki Hykomolt önt a váltóba az azonnal népellenségnek van kikiáltva.

 

De mindegy is. Biztos vagyok benne, hogy többen vannak itt mellettem mint ellenem, csak éppen nem szólalnak meg. Az a pár embernyi keménymag meg nem fog eltántorítani attól, hogy úgy éljek az autómmal ahogy én akarok.

Megjegyzem ... ha mindenki annyira figyelne a járműveire mint én akkor nem volna ennyi hulladék az utakon.

 

Csak ennyit akartam mondani.....vihar előtt.:-))