Törölt nick Creative Commons License 2014.09.16 0 0 45344

Bizony, a jelenlegi időjárást figyelembe véve idén talán már mindenkinek meg kell tennie azt a pár száz méteres kerülőt a Potrecnél, amit a digitális térképek nem jól jeleznek. 

 

Azóta elolvastam, Hörpölinék és Hadidoki is került anno.

"...Potrec völgynél bizony meg kellett csinálni a térkép szerinti kerülõt a vizes oldalvölgy miatt,..." (Hadidoki)

 

Nem akartam már ezen rugózni, mert annyira nem fontos, de ha már megemlítetted, nem véletlen az a kitérő ott annál a mocsaras területnél, ezek szerint pár hétnél hosszabb az az időszak amikor nem járható ez a terület.

 

Számomra egy tanulsággal szolgált a sztori: valójában a tuhu egy kis zárt játszótér pár embernek. Egyszerűen vicc volt ami ennek kapcsán lezajlott verbálisan, nem tudom másként látni.

Szóltam hogy maga az útvonal vezet rossz helyen, (nem egy poi, vagy egy vadászles van rossz helyen,) erre jött sokféle válasz, volt aki egyenesen személyes támadásnak vette. Sajnos a trackem nekem sem volt jó, de talán mégis lehetett volna valahogyan javítani.

Felvesznek vadászleseket, földutakat, meg minden más (számomra) lényegtelen dolgot pontosítás címén, ami nem baj, de a kéktúra Gömörszőlős és Zádorfalva közt továbbra is bevezet a mocsárba, és akinél esetleg nincsen papíralapú térkép az nem is fogja érteni hogy miért is áll ő szegény a térdig érő vízben mikor a GPS arra mutatja az utat.

 Azóta is.

 

Téma részemről lezárva, ha esetleg valamikor arra járok én tudni fogom merre kell menni.

Előzmény: pavarotti (45341)