MZ/Y Creative Commons License 2014.09.16 0 0 166649

Ha valóban Lajos áll mögötte, akkor hogyan kritizálhatná?

 

Amúgy én leírtam már régen, hogy szép dolog a stadion, de amíg máshol "szponzort" biztosított a politika, nálunk "csak" stadiont, amit kenhetünk a hajunkra, attól eredmény nem lesz. Én belátom, hogy Szimának jelenleg nincs pénze, éppen ezért - bármennyire is rühellem a politikát a fociban - most indokolt lett volna, hogy a város segítsen legalább egy épkézláb csatárt venni. Nem tette, amit nem is értek, Lajosnak is az lenne az érdeke, hogy sikertörténetként adja el a stadiont. Bár nincs rászorulva, meg amúgy is elhúz, de mégiscsak azt vártam volna tőle.

 

Champion biztos, hogy sok értelmes dolgot tud(na) javasolni, kérdés, megteszi/megteheti-e megfelelő helyen, vagy csak itt önti ki a szívét. És igen, kicsit túl tud pörögni dolgokon, mondhatni, néha halvány-piros szemüvegen át látja a világot. :o)

 

Ja, még valami Championnak: írtad, hogy ha valóban nem égett a pilács a budiban, akkor irgum-burgum a hibázónak. Szvsz nem hibázott ott senki, legalábbis nem a villanyfelkapcsoló-felelős, mert már nem először olvasom ezt. Szvsz valaki kiadta utasításba, hogy takarékoskodni kell, elég azt a meccs előtt éppen felkapcsolni. Ami egy kurva nagy szégyen, egyetértek az ezt író kollégával.