MZ/Y Creative Commons License 2014.09.16 0 0 166645

Szeretném megkérdezni, hogy mostmár jöhet, hogy szegény Lajost Champion megvezette a stadionnal, csak az ígéretei miatt lett és lett ekkora stadion? Vagy addig még nem jutottunk el?

 

 

Elcsépelt duma a szar játék -> kevés néző? Érdekes, aki az ismerőseim közül felhagyott a meccsre járással, az emiatt tette. Nehogy már megmagyarázd, hogy az Oláhgabinál is kevesebb néző nem emiatt van, hanem mert Champion nem csábít be elég nézőt. Egyelőre a régieket sem sikerült megtartani, ez biztosan nem Champion hibája.

 

Az elmúlt napokhoz: meglepő Champion kritikája, főleg, ha a Lokinál dolgozik. Eddig legalábbis így tudtam, de most valaki mást írt. És még igaz is. Egy dologban nem értek vele egyet, az pedig a stáb felmentése. Emlékszem, 1 éve még kritizálta a stábot, na azóta csak szarabb lett a játék, eredmény és most azt írja, nem rajtuk múlik. Lehet, rajtam, hétvégén is elfelejtettem fogadni a Pécsre. Fel nem érem ésszel, hogy ha az összes játékos mélyen tudása alatt szerepel, akkor hogy lehet azt mondani, hogy a stáb nem tehet róla. A hétvégi produkcióra sem tudom azt mondani, hogy ne akartak volna a játékosok, de olyan oltári tanácstalanság látszott az egész csapaton, olyan pontatlanul játszottunk, hogy csodálom a néhány helyzetünket.

 

Aki a stadiont problémának látja: egy nagy frászt. Kaptunk egy csili-vili stadiont, a fenntartására nem költünk, a jegybevétel 10%-át bárki odaadná örömmel. Hogy a debrecenieknek/adófizezőknek nem kevés pénzbe kerül fenntartani? Ezt az első pillanattól lehetett tudni; hogy Champion az ellenkezőjét hirdette, azt nem tudom hová tenni, lehet, tényleg hitt benne. (Amit csodálnék, de nem láthatok a fejébe.)

 

Azért Championhoz is lenne kérdésem, de csodálnám, ha ezek után visszatérne:

Mint olvashattuk, 0 azaz nulla darab pénztárt terveztek a stadionba. Ez hogy a rákba lehetett? Hogy mehetett át annyi ember kezén a terv, többek közt az övén is, hogy ez senkinek nem szúrt szemet?

Ez viszont csak akkor, ha a Lokinál van:

Tudom, hogy huszadrendű dolognak tűnik, de nekem nem az, ráadásul az általa is emlegetett profizmus része: az hogy a rákba van, hogy már van ral-kódja a pirosunknak, csak éppen pirosban nem játszik a piros-fehér csapat? Az utóbbi - mondjuk - 2 évben rémlik 1 meccs, amikor saját akaratunkból abban játszottunk, egyébként vagy fehér (döntő többség), vagy az ellenfél választása miatt "maradt nekünk" a piros. A világon nincs még egy ilyen csapat szerintem.

Előzmény: Travelo (166631)