losik Creative Commons License 2014.09.13 0 0 166394

Gondolom már vártatok, hogy mit fogok reagálni. :)

 

Most már én is ezt mondom, hogy valamit változtatni kell. Játékosokat nem lehet cserélni, úgyhogy lehet edzőt kéne. Én tényleg bíztam benne, hogy ez a két hét elég lesz rendbe tenni a dolgokat, kiheverni a nemzetközi meccseken történteket. De úgy tűnik nem. egyébként ez a meccs is olyan volt mint a előző kettő hazai. Ha betaláltunk volna, akkor simán hozzuk, de most nem jött a gól. Aztán összehoztuk a hülye tizenegyest, aztán már ment a görcsölés. A közönség is végleg elpártolt, nem jött a biztatás, sőt. (itt jegyezném meg, hogy azért amit néhányan a nézőtéren megengednek maguknak, hááát...)
Szóval most már nem látom, hogy ezek ott közösen hogy tudnának kijönni a gödörből. Ha még akarunk az idénből valamit kihozni, akkor most kell váltani. (Bár ugye mostanában csak kétévente nyerjük a bajnokságokat. A köztes év az kuka. Most ez is egy olyan.)

A másik meg ugye, hogy úgy tűnik, nálunk csak eddig bíják az edzők. A nagy sikerek alatt sem sikerült egyik edzőnknek sem három bajnoki címet szerezni. Kettőt többnek is. Valószínűleg elemér sem dönt rekordot.

 

 

n mindegy az én kívánságom: Szentes. :)