Törölt nick Creative Commons License 2014.09.12 0 0 25128

Viszont:

 

Ma fél kilenckor ment le a feleségem a kocsival. Majdnem tragédia lett. A vizelnyelőkből 1 méter magas vizsugarak lövelltek, ott ahol az a nagy rész kivan vágva az aszfaltból, és ezzel párhuzamosan vékony sár réteg borította az aszfaltot, amin a 2km/órás sebességgel haladó autó kormányozhatatlanná vált....

Csak a jószerencse mentette meg... 

 

Ma érdekes módon estére a betonkockák eltűntek. (mármint az út mellet sincs már) Bár a google groupba még nem vagyok benne, de kaptam infot, hátha másnak is jó lesz. (az olyan számkivetett mint én is :-D)

 

Örömmel tájékoztatlak Benneteket a legújabb fejleményekről.

 Jegyző Úrral egyeztettem a budaligeti  átkötő úttal kapcsolatban. A Hivatal a mai napon megküldte levelét a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak (III-011/29/2014.), melyben részletesen leírja, hogy a  Solymár Nagyközség Tanácsának 3/1988.számú rendelete alapján gyűjtőút a Budaligeti út. Ez szerepelt már az akkori rendezési tervben is. Ezt  Budapest jóváhagyta. Azóta sem érkezett Solymár Önkormányzatához semilyen észrevétel ezzel kapcsolatban. 
A 110/2010 (IX.24) sz. határozattal elfogadott Solymár Nagyközség Településszerkezeti Terve alapján is az "út" kivett saját használatú út ingatlan, kiemelt lakóutca.
A KDV-KTVF az eljárásban nem emelt kifogást, a tárgyaláson nem jelent meg.
 Ez alapján kértük az NKH támogatását az ügyben.

 

 

Előzmény: Kerekhegyi másodrangú (25127)