Rahed Lee Creative Commons License 2014.09.12 0 0 77162

Probléma megoldva, már nem melegszik.

Reggel visszavittem a szakikhoz. A főnök úr ránézett és kapásból mondta, hogy rosszul volt bekötve. Sajnos a kapocsdobozban lévő bekötési rajz, nem volt egyértelmű, ezért a szokásos módon a hidakra kötöttem. Kiderült, hogy ez így nem jó. Mivel restellték magukat, hogy úgy odaadták, hogy nem hívták fel a figyelmet a szokásostól eltérő bekötésre (többet néztek ki belőlem), azonnal szétkapták, hogy megnézzék, nem csípte-e meg tekercseket. Csak kb. 1 percet járattam, de ez elég volt ahhoz, hogy a tekercsek varrófonatai itt-ott megadják magukat. Nem okozott gondot, de kivették az állórészt és kicserélték a rögzítő varrófonatokat. Emiatt esett 220V-ra a 234-ről és nem is tudott kipörögni. Most fasza és még kaptam extraként egy kisperemes pajzsot is, fel is szerelték, így nem kell átalakítanom a gépvázat, csak a tartólemezt és mehet a régi helyére.

 

Jó combos motor, most legalább láttam belülről is. Szép nagy csapágyak vannak benne és 24 mm-es tengely. Ez bírni fogja :-)

Azt mondták, ha még így sem lesz elég az indítónyomaték, akkor raknak rá egy 150 mikrós indítókondit is az üzemi mellé és nyomógombbal rá lehet segíteni. De szerintük ez elég lesz

 

Ő az:

 

Előzmény: laci19791202 (77155)