pacsepa Creative Commons License 2014.09.11 0 0 18685

Köszi, ez a veszély nem fenyeget... Először is nincs ügyvéd (ez egy rosszindulatú állatfajta) a szomszédban.

De ha lenne, akkor sem fogja bebizonyítani, hogy a kutyáinak a rákja ettől van. Hacsak nem ízeltlábú kutyafajtát tart... :-)

Ezen az alapon a kutyatáp gyártóját is beperelheti...

 

Egyedüli állatok a szomszédomban a macskák és gazdáik, előbbiekkel meg nem tudsz mit kezdeni...

 

Off:

Saját épületes sztorim az ügyvédekkel és újságírókkal (na az a másik semmirevaló faj), hogy szerintük egyszer a ház vízhálózatát megfertőztük azzal, hogy a nyomóvezetéket bekötöttük a csatorna ejtővezetékébe. Be akartak perelni, még újságcikk is lett belőle nyomásgyakorlásként (ez volt a sajtó szerepe a dologban)!

Esküszöm megjelent nyomtatásban!

Helyreigazítási kérelmemben az állt, hogy: először is nem kötöttük bele, másodszor ezt műszakilag nem is lehet megoldani, de (harmadszor) ha zsenialitásunk csúcsán mégis megoldjuk ezt a bonyolult műszaki kérdést, akkor sem fertőződik vissza víznyomással szemben, negyedszer pedig a ház nyilván észlelné a vízszámláján tevékenységünk eredményét, ötödször hitelrontásért beperelem őket, ha nem adnak helyt ugyanolyan terjedelemben és betűmérettel, az újság ugyanazon oldalán.

Végül is nem igazítottak helyre (mert ez Magyarország), de nagy kuss lett. A helyreigazítási kérelmet azért kifüggesztettem a házban, legalább röhögjenek kedves okos lakótársaikon...

A másik történet, amikor a világítóudvart (alias: lichthof) le akartuk fedni polikarbonáttal 20 cm-el kiemelve, hogy a légátjárást biztosítsuk. Alul lakás volt és beázott, az új szigetelés a háznak kb. 5x annyiba került volna és így legalább a döglött galambok sem röpülnek be... :-) Akkor ez a csótány azért akart beperelni, mert a lakásának értéke drasztikusan lecsökken, mivel a konyhája ablaka a világítóudvarra nyílik.

Szóval ennyit a lakótársakról és szomszédokról...

On

 

Előzmény: budai2 (18683)