cnumb Creative Commons License 2014.09.09 0 0 7439

Kedves dukaiak,

Örülök, hogy Makkos Laci lényegében ellenfél nélkül, nyugodtan kezdhet hozzá a kampány utolsó időszakához.Vágó Sándor már most megbukott, ez nyilvánvaló.

Ezzel kapcsolatban, azonban felhívom a figyelmeteket arra, hogy AZONNAL el fogja kezdeni az iratok, dokumentumok eltüntetését! Minden bizonyítékot fel fog számolni, ami alapján azt a tengernyi bűnt, amit Vácduka ellen elkövetett, számon lehetne kérni rajta.

HOGYAN AKADÁLYOZHATJÁTOK MEG?

Úgy, hogy a képviselő-jelöltek már most kikérnek minden dokumentumot, szerződést, jegyzőkönyvet, amit csak lehet!

A listán azonban látszik, hogy a mutyi tagjai megpróbálják legalább a testületi többséget megszerezni! Nem kell mondanom, hogy SEMMIT SEM ÉR a polgármesteri pozíció, ha nem váltjátok le a testületet is, méghozzá MARADÉKTALANUL!

Vágóék nagyjából 240-280 szavazót tudnak megmozgatni, többet semmiképp! Evvel azonban akár az egész testületet betölthetik, ha nem lesztek okosak!
A 16 jelölt még mindig nagyon sok! Nagyon könnyen becsúszhatnak a Vágó-Marcinka klán emberei! Csak akkor lesz biztos a siker, ha MAXIMUM 7 főre sikerül redukálni az ellenzéki jelöltek számát! Ne felejtsétek, hogy a 7. hely is fontos!

Most már nem lehet tovább várni: minden jelöltnek exponálni kell magát, bemutatni felkészültségét és mindenek előtt, motivációját, eltökéltségét! Ne felejtsétek el, hogy a győzelem NEM CÉL, HANEM ESZKÖZ! Arra, hogy végre rendbe tegyétek a falu dolgait.

Ami nem lesz könnyű! Vágóék olyan mocskot, káoszt és csődöt hagynak maguk után, amiről sejtésetek se nagyon lehet! Az első pillanattól kezdve, akkora munkát kell elvégeznie az új önkormányzatnak, ami rá fog omlani (a faluval együtt), ha alaposan nem készültök fel!

Szorítok nektek és értetek! Minden módon segítem a munkátokat, ahogy csak tudom. Nem kell emlékeztetnem benneteket a birtokomban levő információkra, tudásra és adatokra, gondolom.

Semmiképpen se legyetek önhittek, szerénységgel és egészséges önbizalommal vegyetek részt a kampányban! De legyetek nagyon kemények, okosak és állhatatosak! Akkor nem marad el a siker!