betaville Creative Commons License 2014.09.08 0 0 14607

Kedves Mindenki!

Bár nyilván (remélhetőleg) sokan tudtok róla, mindenesetre most akkor hivatalosan is :-) :

Október 4-én Frusztráció 10. születésnapi Fétisparti a Vörös Yukban!

A terv szerint 14 órától, belépő- és dresszkód mentes kiállítás, vásár és börze lesz az (igény szerint) egybenyitott Kék és Vörös Yukakban! A kiállítók-forgalmazók-gyártók mellett, akárcsak évekkel ezelőtt egyszer a Gyárban, egyszer pedig az SMs caféban, bárki elhozhatja megunt, kinőtt, mérethibás, stb. fétis holmiját, ruha-cipő-bármi jöhet, asztalokat, helyet, infrastruktúrát a készlet erejéig biztosítunk! Az esemény érdeklődőknek, eladóknak egyaránt ingyenes, de némi előrejelzést azért szeretnénk kérni, a helyigények felmérése végett! (fbook: parti.frusztracio ill. a fetishparty@freemail.hu).

Aki/ami biztosnak látszik:

Latex Kriszta, Ő tart majd workshopot latex-ügyben, pontos részletek hamarosan!

Vivianna Fétis shop: latexruhák, cipők/csizmák minden mennyiségben! Valószínűleg népszerű fétis-modellek társasága sem kizárt! :-))

További résztvevőkkel még egyeztetünk, meg aztán kell friss híreket tartalékolni a következő napokra is...

A tervek szerint az expo 20h-ig tart, aztán csomagolás, átszerelés, 22.00-tól pedig buli a Vörös oldalon, a szokásos kondíciókkal: 2000huf belépő, dresszkód!

Ha minden és mindenki sikerül, jó lesz!

Kérjük, hogy terjesszétek minél szélesebb körben a híreket, hiszen a délután folyamán azok is kötetlenül ismerkedhetnek a fétis világával, akik a partikra eddig ilyen-olyan okokból nem jutottak el!

Köszönjük és várunk Benneteket szeretettel!

István